Ivomal
Image default
Business

Uitvaartleverancier Ungira

Ruim 40 jaar alweer levert een van Nederland grootste uitvaartleveranciers Unigra uitvaartbenodigdheden voor zakelijke klanten. Unigra onderscheidt zich van de gewone uitvaartgroothandel door de grootste productie van eigen uitvaartkisten. 

Uitvaartkisten fabrikant

Niets zo persoonlijk als een uitvaartkist en toebehoren. Iedere professional binnen de uitvaartzorg zal dit aspect herkennen. De nabestaanden van de overledene staan ineens voor het feit dat zij een grafkist moeten uitzoeken die zowel binnen het budget past, als die passend is bij de overledene. Unigra Grafkisten fabrikant biedt zeer uiteenlopende moderne grafkisten, die passen bij deze tijd – zoals de nieuwste gevlochten modellen van ecologisch Manillahennep vervaardigd – maar ook de traditionele grafkist komt binnen het assortiment voor. Voor iedere zeer persoonlijke smaak van de klant, is een passende oplossing op maat vindbaar. 

Maatwerk

De grafkisten productie ligt bij Unigra geheel binnen eigen beheer; wat betekent dat grafkisten volledig op maat gemaakt kunnen worden, naar de lichaamsverhouding van de overledene. Hiermee ontzorgt Unigra tijdig ieder mogelijk obstakel. 

Snelle, tijdige levering

Unigra staat garant voor een snelle levering, ook op het gebied van maatwerk, aangezien de uitvaart binnen 5 werkdagen dient plaats te vinden. Met een ruim aantal service depots door heel Nederland ontvangt u altijd uw uitvaartbenodigdheden ruim op tijd. 

  • Meer informatie ontvangen en de brochure bestellen? Bezoek de website van Unigra vandaag nog. 
  • Bezoekt u de Uitvaart Vakbeurs? Deze vindt plaats in Gorinchem op 28,29 en 30 september 2016. Hier bent u in de gelegenheid om de stand van Unigra te bezoeken. 
http://unigra.nl/