Ivomal
Image default
Business

Snel uw auto verkopen

 

U kunt snel uw auto verkopen wanneer u gebruik maakt van een autoveiling. Een autoveiling is een nieuwe manier van auto verkopen. De voordelen zijn dat het gratis is, de auto kan verkopen voor de beste prijs en dat u de auto kunt verkopen binnen 1 dag. U heeft dus niets te verliezen.

Groot netwerk

Doordat een autoveiling een groot netwerk heeft aan autobedrijven, zitten er altijd meerdere potentiële kopers tussen die interesse hebben in uw auto. De auto verkopen is dus heel eenvoudig. Wanneer u uw auto aanmeld dan worden de autobedrijven op de hoogte gesteld en kunnen ze beginnen met bieden. Het hoogste bod wordt bekend gemaakt zodra de veiling sluit.

Niet lang te wachten

U hoeft niet lang te wachten om te weten te komen wat uw auto waard is en waarvoor u hem verkopen kunt. De veiling duurt namelijk slechts 24 uur. Doordat de veiling slechts 1 dag tijd in beslag neemt hoeft u niet lang te wachten en kunnen de autobedrijven slechts 24 uur lang bieden. Hierdoor zijn de meeste deelnemers actiever en komt er sneller een goede prijs tot stand. De beste prijs krijgt u na het sluiten van de veiling te horen.

Gratis en vrijblijvend

Het bod dat u ontvangt is kosteloos en daar kleven geen verplichtingen aan vast. U hoeft de auto niet te verkopen tegen het voorgestelde bod. Vind u het bod interessant en wilt u de auto verkopen dan is dat met een druk op de knop geregeld. De auto wordt volgens afspraak bij u thuis opgehaald en u krijgt direct het afgesproken bedrag in handen. Heel eenvoudig en binnen 1 dag geregeld.

Auto verkopen met schade of gebreken

Wilt u een auto verkopen die schade of gebreken heeft? Geen probleem. Het grote netwerk aan autobedrijven telt tevens een groot aantal garagisten en schadeherstellers welke graag een bod uitbrengen. Deze bedrijven kunnen tegen lagere kosten de auto herstellen en daardoor ook een beter bod uitbrengen. Hierdoor ontvangt u altijd een goed bod op uw auto. Aanmelden is evenals het ontvangen van het beste bod en de verkoop helemaal gratis.