Ivomal
Image default
Business

Taffe industriele en vintage tafels, industriele tafel, industriele eettafel

Taffe industriële tafels

Bij Taffe kun je industriële en vintage tafels met stalen tafel onderstel laten maken op maat de maat naar wens. Voor een mooie tafel met eikenhout of wagonplanken moet je bij Taffe tafels zijn.Stoere verstelbare industriële tafel met stalen frame en wagonplanken. De wagonplanken zijn afkomstig van wagons uit Frankrijk en geven de mooie vintage look wat oud hout zo mooi kan geven. 

 

Wagonplanken

De wagonplanken worden licht afgeschaafd wat de donkere delen mooi naar voren brengt. Bij taffe zijn meerdere modellen industriële tafels op de website te vinden. Met ouderwets ambacht word gewerkt aan tafel onderstellen en tafelbladen van wagonplanken. In de werkplaats van Taffe worden robuuste eettafels met stalen onderstel gemaakt. zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden tussen verschillende tafel onderstellen industriele tafel onderstellen in hoogte verstelbare tafel  crank tafel met verschillende eigenschappen bijvoorbeeld kan er gekozen worden voor een gietijzeren onderstel gietijzeren tafelpoten hout machine onderstel hout machine gietijzeren onderstel gelaserde tafelpoten gelaserde tafelonderstel op maat of er kan gekozen worden voor een  onderstel wat volledig op met de hand op maat gelast is van kokerprofielen stalen buizen of andere dergelijke stalen constructies nadat alle ijzeren delen aan elkaar vast zijn gelast worden de gelaste delen volledig vlak geslepen wat de indruk geeft dat het frame uit een deel bestaat Wat een mooi uiterlijk geeft aan de inzetten tafel.

 

Industriële vergadertafels

Vintage vergadertafels worden op maat gemaakt tot elke maat gewenst. Bij Taffe industriële tafels worden tafels op maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden met de hand vervaardigd.

 

Taffe hout afwerking

De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd.  het eiken kan in verschillende kleuren worden geleverd van licht gerookt Eiken onbehandeld Eiken, en donker gerookt Eiken, naast het donker gerookt eiken kan er ook gekozen worden voor zwart Eiken. al het eiken wordt behandeld tegen vocht en is makkelijk af te nemen.  naast het eiken tafelblad en wagondelen tafelblad kan ook gekozen worden voor een oud grenen tafelblad. ook   het grenen tafelblad wordt behandeld tegen vocht wat de tafels een lange levensduur geven. Kortom bij taffe Is er een ruim aanbod van industriële tafel industriële tafels industriele eettafel industriele eettafels gietijzeren tafelpoten tafel tafels op maat gemaakt naar wens.

Als de Taffe tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgebeits met beits om het geheel waterdicht te maken. 

 

 


Industriele tafels op maat www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl