Ivomal
Image default
Business

Auto verkopen -> autoveiling! Gratis en zonder risico

Auto verkopen voor hoogste prijs? Ga dan naar Autoverkopen24! Deze autoveiling heeft een groot netwerk aan autobedrijven. De veiling is gratis en vrijblijvend. Verkopen kan altijd, zonder gedoe. Bovendien ontvangt u gegarandeerd het beste bod op uw auto!

 

Wel eens geprobeerd om van uw auto af te raken via een zoekertje? Dan weet u wellicht dat dit geen effectieve manier is om een auto te verkopen voor een goede prijs zonder gedoe. Veel gehoorde verhalen zijn namelijk dat een zoekertje niet de beste prijs oplevert, en dat kopers niet op komen dagen op de gemaakte afspraak. Bovendien gaat een eventuele koper alsnog een onderhandeling met u aan over de prijs van de wagen, ondanks dat u eerder een prijs bent overeengekomen. Hier heeft u geen last van bij de autoveiling. De autoveiling is namelijk snel, efficiënt, en verkopen van de auto is zonder gedoe. De veiling zorgt er tevens voor dat u altijd de beste prijs terug krijgt voor uw auto. Dit komt namelijk doordat de autoveiling meer dan 5000 aangesloten autobedrijven telt!

 

Hoe werkt de veiling

U meldt uw auto aan. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Autobedrijven bieden vervolgens op uw wagen. Na 24 uur sluit de veiling en wordt het hoogste bod bekend gemaakt. U beslist of u akkoord gaat met het bod of niet. U bepaalt dus of u de auto verkoopt tegen het genoemde bod. Gaat u akkoord, dan heeft u de auto verkocht! U maakt vervolgens een afspraak met het autobedrijf om de auto te komen ophalen bij u thuis. De koper betaalt u direct het afgesproken bedrag uit en neemt de auto mee. Uitproberen? Ga dan naar https://www.autoverkopen24.be/

 

Verkoopkeuring niet vereist

U kunt uw auto verkopen zonder keuring voor verkoop. Daarmee kunt u sneller uw auto verkopen, en scheelt het u bovendien tijd en geld. Autobedrijven kunnen namelijk auto’s kopen die niet gekeurd zijn, en dat is een extra pluspunt van de autoveiling. Zoals u net heeft kunnen lezen is de autoveiling 100% gratis en vrijblijvend. U bepaalt of u de auto verkoopt of niet.

 

Schadeauto verkopen

Ook een schadeauto is zeer gemakkelijk. Ook dit kan via de autoveiling! Het netwerk telt een groot aantal herstellingsbedrijven welke meer voor uw auto teruggeven, dan reguliere autobedrijven. Zij kunnen namelijk de schades tegen lagere kosten herstellen, en daardoor meer bieden op uw wagen! Ook hier geldt dat het bod vrijblijvend is.

 

Ieder merk en type

U kunt eenvoudig ieder merk en type auto verkopen, van minder bekende merken zoals Dacia of SsangYong, tot aan de bekende merken zoals Peugeot of Renault. Ook een camion of camionette is snel te verkopen via de autoveiling, omdat bedrijfswagen ook altijd in trek zijn. Probeert u het maar eens gratis uit en laat u verrassen!