Ivomal
Image default
Business

Professioneel schoonmaakbedrijf

Group-F professioneel schoonmaakbedrijf

Group-F is een professioneel schoonmaakbedrijf dat werkzaam is in heel Vlaanderen. Het bedrijf is gesitueerd in Antwerpen maar heeft medewerkers in de verschillende provincies, zodat u altijd een beroep kan doen op de professionele schoonmaakservice die ze u kunnen aanbieden. Group-F verzorgt de schoonmaak van uw bedrijfsgebouw, kantoor of winkel en houdt daarbij altijd rekening met uw wensen. Zo is het perfect mogelijk om de schoonmaak te laten uitvoeren buiten de kantooruren, zodat uw medewerkers geen hinder ondervinden van de werkzaamheden van Group- F. De planning wordt tot in de puntjes opgemaakt en zo weet u altijd wanneer er schoongemaakt wordt, en wat er zal gebeuren.

Flexibiliteit en service staan voor Group-F bovenaan, waardoor u altijd kan rekenen op een uitstekende dienstverlening, precies op de momenten dat het voor uw bedrijf het beste uitkomt. Aan de hand van een strikte procedure wordt elke klant gedetailleerd opgevolgd. Er wordt een werkdossier opgemaakt, waarin uw wensen duidelijk omschreven worden. Vervolgens wordt het werkplan opgemaakt en opgestart, waarbij de werknemers van Group-F een gedetailleerde planning en briefing krijgen.

Zo worden fouten tot een absoluut minimum herleid, en weet u als klant exact wat u kan verwachten. Op regelmatige basis wordt de samenwerking geëvalueerd en waar nodig bijgestuurd, zodat u altijd kan rekenen op een onberispelijke service. Wil u gebruik maken van de diensten van professioneel schoonmaakbedrijf Group-F, dan kan u meer informatie terugvinden op de website http://www.group-f.be/cleaning/. Aarzel niet om een offerte op maat aan te vragen!

http://www.group-f.be/cleaning/