Ivomal
Image default
Business

Een hoge positie bereiken in zoekresultaten?

Het hebben van een website alleen is niet voldoende, hij moet namelijk ook nog goed gevonden worden in een zoekmachine zoals Google. Wanneer mensen je site niet kunnen vinden, wordt deze vanzelfsprekend ook niet of slecht bezocht. En dat is natuurlijk niet wat je graag wil. Wanneer je een eigen website hebt is het natuurlijk de bedoeling dat iedereen er van weet en dat deze bezocht wordt door een enorm groot publiek. Maar hoe bereik je dit nou precies? Hoe zorg je er voor dat je website goed wordt gevonden in een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google? Dat wordt je in dit artikel duidelijk gemaakt!

SEO en SEA

De termen SEO en SEA zijn afgeleid van Online Marketing: de marketing die plaats vind op het internet. SEO staat voor Search Engine Optimization en SEA staat voor Search Engine Advertising. Met beide middelen kun je een goede positie bereiken in zoekmachines. SEO is het gebruik van de juiste relevante zoektermen op en rondom je website, zodat Google weet waar je website en pagina’s over gaan. Hierdoor bereik je na een enkele tijd een beter positie op Google. Wil je graag direct resultaat? Dan is het misschien verstandiger om te kiezen voor SEA. Zoekmachine adverteren is een vorm van online marketing waarbij je als het ware een goede positie in Google koopt. Door het kopen van zoektermen en posities kun je zelf bepalen welke positie je op welke zoektermen behaald. Hier heb je dus meer zelf in de hand en je kunt zelf bepalen hoe lang je een goede positie houdt.

Benieuwd of SEO of SEA misschien iets voor jou is? Lees je dan eens beter in in deze onderwerpen, en ontdek welke variant voor jou het meest ideaal is? Is dit zoekmachine marketing of zoekmachine adverteren? Of misschien wel een combinatie van beide?

http://www.siege-marketing.nl/