Ivomal
Image default
Business

Koffiebekers, het nieuwe promotiemiddel op en buiten de werkvloer

 

Koffiebekers worden al tijden op de werkvloer gebruikt. Ook voor evenementen zijn deze bekers ideaal. Voor zowel koude als warme dranken kunnen de koffiebekers gebruikt worden, maar ook met alle nieuwe koffietentjes die overal oppoppen zijn koffiebekers steeds geaccepteerder. Er zijn verschillende soorten koffiebekers met elk verschillende doelen. Hoe het tegenwoordig echter als promotiemiddel kan worden gebruikt, is door hem te laten bedrukken met een boodschap of logo.

Plastic of kartonnen koffiebekers?

Het assortiment van koffiebekers bestaat doorgaans uit de volgende onderdelen:

Plastic bekers

Kartonnen koffiebekers

Accessoires

Er zijn van oudsher natuurlijk de traditionele witte plastic bekertjes die overal voor gebruikt worden en zeer goedkoop zijn. Plastic bekers zijn echter tegenwoordig ook steviger en in verschillende formaten te krijgen. Dit geldt zeker voor de kartonnen bekers. Deze zijn met de opkomst van koffietentjes zoals Starbucks enorm populair geworden. Of u nou plastic of kartonnen koffiebekers prefereert, er kan op eenzelfde manier promotie gemaakt worden door ze te laten bedrukken. Wat niet vergeten moet worden, is dat ieder zijn koffie naar eigen smaak drinkt en accessoires dus niet mogen ontbreken. Denk hierbij aan deksels, roerstaafjes en suikersticks die de koffie-ervaring uit de koffiebeker compleet maken.

Bekers laten bedrukken

Met zo’n goede koffie-ervaring associeert men dit met wat er in de omgeving te zien is. De bedrukking van de beker met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo kan dan een positieve impuls geven aan hoe de persoon uw bedrijf ziet. Zowel plastic, als kartonnen bekers kunnen bedrukt worden. Door met een bedrukte beker van uw bedrijf een positieve ervaring te creëren, zal er een positieve indruk achterblijven van uw bedrijf. Of het nou gaat om een evenement of beurs waar u klanten ontmoet, of wanneer klanten op bezoek komen, er wordt een professionele boodschap afgegeven. U kunt bij Koffiebekerbestellen.nl de koffiebekers van uw keuze helemaal laten personaliseren en voordelig en snel de bekers laten maken en leveren!