Ivomal
Image default
Business

Flexibele bouwhekken van AIC

De snel te plaatsen bouwhekken van AIC

Baken uw bouwplaats af met bouwhekken van AIC. Want de bouwhekken van AIC zijn lichtgewicht en buitengewoon stevig. Zo stevig dat ongewenst bezoek effectief worden tegengehouden, maar zo licht dat het plaatsen van de hekken eenvoudig is uit te voeren door een klein team van twee man. Het vergroten of verkleinen van uw bouwplaats door het verplaatsen van een paar hekken, is een fluitje van een cent, zodat uw bouwterrein met deze hekken zeer flexibel van vorm is.

Scherm uw bouwterrein af met bouwhekken

De belangrijkste functies van bouwhekken zijn:

  • Beschermen tegen ongeoorloofd bezoek en;
  • Voorkomen van diefstal van de bouwplaats.

Door de robuuste bouwhekken van AIC worden ongewenste bezoekers afdoende tegen gehouden en door de hekken te voorzien van schermen wordt de bouwplaats visueel afgeschermd. Deze schermen kunnen eenvoudig tegen de bouwhekken worden gespannen en voorkomen daarmee dat voor passanten zichtbaar is welke kostbare apparatuur en waardevolle materialen zich op het bouwterrein bevinden. Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat veel diefstallen plaatsvinden in een opwelling. Het bekende gezegde dat de gelegenheid de dief maakt verwijst hier ook naar. Door het bouwterrein met alle apparatuur en bouwmaterialen af te schermen, is mogelijke buit niet zichtbaar en neemt het risico op diefstal significant af. Zo voorkomt u veel extra kosten!

Bestel uw bouwhekken bij AIC

Investeer in bouwhekken, want daarmee voorkomt u ongeoorloofd bezoek en diefstal, zodat uw investering zich snel terugbetaalt. Het gebruik van bouwhekken vormt geen beperking voor uw flexibiliteit, omdat de modellen van AIC makkelijk zijn te verplaatsen. Bent u ook geïnteresseerd in onze flexibele hekken? Neem dan contact op met AIC in Harderwijk. Bel naar 0341 41 33 41 of mail naar info@aic.nl.