Ivomal
Image default
Business

Een eigen boek drukken

Een eigen boek drukken is een droom dat vele onder ons hebben gehad. Het hoeft nu niet meer een droom te zijn want een eigen boek drukken is nu gewoon mogelijk. Vele andere zijn je al voorgegaan en zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Goedkoop drukken

Drukken van boeken is nu een stukken goedkoper. De concurrentie is groot omdat er steeds meer drukkerijen bijkomen. Ook is er nog eens concurrentie uit het buitenland. Dit is mogelijk doordat mensen gewoon online kunnen kiezen voor eigen boek drukken. De boeken worden dan thuisbezorgd. Drukkerijen uit Duitsland en België zijn ook zo de Nederlandse markt opgekomen. Voor ons is het wel goed nieuws want dit betekent dat voor ons eigen boek drukken stukken goedkoper is.

Online eigen boek drukken

Als je klaar bent met schrijven zet je alles in 1 bestand. Daarna ga je naar de websites van een van de drukkerijen. Op de website is het mogelijk om de bestand te uploaden. Als je dit hebt gedaan kun je het boek bekijken en zien of alles klopt. Als het allemaal klopt kun je verder gaan naar het uitkiezen van de kaft. Als je hiermee klaar bent kun je op bestellen drukken en binnen een paar dagen heb je de boeken in huis. Gewoon je eigen boeken.