Ivomal
Image default
Business

VvE beheer VT2000 is uw expert!

 

U heeft vast weleens gehoord van het bedrijf vt2000? Ons bedrijf beheert in het VvE beheer. VvE staat voor Vereniging van Eigenaren en u wordt automatisch lid hiervan bij een aankoop van een appartement. In dit artikel wordt er beschreven wat de taken zijn van secretarieel administratief beheer, financieel administratief beheer en het technische beheer. Bent u nieuwsgierig naar ons Vve bedrijf in Amsterdam, lees dan verder!

Secretarieel administratief beheer

Het actief secretarieel administratief beheer is belangrijk voor een goed functionerende Vereniging van Eigenaren. Het belangrijkste van secretarieel administratief beheer is de algemene ledenvergadering die minimaal één keer per jaar wordt gehouden. Ons bedrijf zal hier de rekening voor nemen. De volledige organisatie van de vergadering en het uitvoeren en bewaken van de acties wordt verzorgd voor u. Daarnaast zijn er nog een aantal taken die het secretarieel administratief tot zich neemt: ledenadministratie bijhouden, tijdige informatieverstrekking en de handhaving van de regels en procedures controleren.

Financieel administratief beheer

Financieel administratief beheer is één van de belangrijkste taken binnen de VvE. Het is belangrijk dit goed bij te houden en zorgen dat er geen dingen over het hoofd worden gezien. Wij zorgen daarvoor dat dit goed bijgehouden wordt. De taken die hieronder vallen zijn:

–        Debiteuren- en crediteurenadministratie

–        Begrotingen

–        Jaarstukken

Deze taken wordt dagelijks beheert. Dit houdt in dat we overal bovenop zitten voor u om misverstanden te voorkomen. Het is namelijk niet verstandig om achter te lopen met dit soort zaken. Een partij waar louter specialisten in Financieel administratief beheer werken, is De Amsterdamse VvE Beheerder, één van onze dochterondernemingen. Ook kunt u deze partij inschakelen voor uw VvE beheer in Almere. 

Technisch beheer

Ons bedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week aanspreekbaar voor eventuele problemen. Denk hierbij aan klachten, storingen of technische problemen. Deze worden snel opgepakt en afgehandeld voor u. De werkzaamheden bestaat uit:

–        Aanspreekpunt bij onderhoudsklachten met betrekking tot de gemeenschappelijke gedeelten van het gebouw en de afhandeling hiervan

–        Verstrekken van onderhoudsopdrachten of garantie-opdrachten

Het uitvoeren van bovenstaande taken kan ons bedrijf op zich nemen in overleg met de VvE! 

Vereniging van eigenaren Amsterdam

Ons VvE bedrijf in Amsterdam biedt u de beste diensten aan. Daarnaast staat Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel bij ons.