Ivomal
Image default
Business

Citytrip naar Sofia maken: Goedkope vliegtickets

Een citytrip Sofia is zeker de moeite waard. Het is een zeer goedkope manier van vakantie vieren. Zo kun je erg goedkoop een vliegticket vinden en nog goedkoper een leuk hotel in het centrum boeken. Hieronder worden de mogelijkheden besproken om een vliegticket te boeken naar Sofia, Bulgarije toe. De goedkoopste luchthavens van Nederland en België komen daarbij aan bod.

Vanaf Nederland vliegen

In Nederland kun je vliegtickets boeken vanaf meerdere locaties. De goedkoopste luchthaven is doorgaans Eindhoven Airport. Je hebt hier, als je in de buurt van Amsterdam woont, ook een gratis parkeerplek beschikbaar. Deze dien je wel heel ruim van tevoren te bespreken, want deze zit wel heel snel vol.

Amsterdam Schiphol

Vliegen vanaf Amsterdam (AMS) naar Sofia (SOF) is vaak niet de goedkoopste oplossing. Tickets kosten gemiddeld retour tussen de €120 en €180 euro per persoon. Als je dit vergelijkt met een aantal andere bestemmingen in Europa dan is dit alsnog erg goedkoop. Het beste kun je de vliegtickets naar Sofia vergelijken bij meerdere aanbieders.

Eindhoven Airport

Eindhoven is dé place to be voor goedkope vliegtickets naar Bulgarije toe. Je kunt voor heel erg weinig geld (lees: 40 euro) retour vliegen. Je vliegt dan altijd wel met een echte low-cost maatschappij, maar voor een vlucht van 2,5 uur mag dat de pret zeker niet drukken. Ook kom je aan op Terminal 1. Dit is de oudste terminal van Sofia en je hebt hier toch iets minder luxe dan in Terminal 2.

Vanaf België een citytrip naar Sofia maken

Ook vanaf België is Sofia een enorm goedkope bestemming. Zo kun je vanaf Brussel voor minder dan 25 euro (!!!) retour vliegen naar de hoofdstad van Bulgarije. Ook vanaf deze goedkope airport is het verstandig om bij meerdere aanbieders te vergelijken. Ook vanaf hier zijn WizzAir en RyanAir de goedkoopste opties om te boeken.

https://www.outdoornow.nl/reizen-en-kamperen/