Ivomal
Image default
Business

Veiligheid met extra cameras

Nederland is een land van de export. Nederland had namelijk in 2014 een overschot op de handelsbalans. Natuurlijk is dit zoals verwacht voor Nederland. Nederland heeft al tientallen jaren een handelsoverschot. Het belangrijke is juist dat deze overschot nog steeds blijft toenemen. Nederland exporteert 1,5 miljard meer aan agrarische producten. Dit geeft misschien wat meer inzicht in hoe belangrijk de export voor Nederland is.

 

Nederland exporteert het meeste groente en fruit. Dit staat op de eerste plaats met 16%. Op nummer twee staan sierteelt en de zuivel met beide 11%. Kleine veranderingen kunnen voor Nederland grote gevolgen hebben omdat Nederland zo afhankelijk is van de export. Een mislukte oogst of een dalende prijs kunnen vreselijke gevolgen hebben voor Nederland. Een voorbeeld is embargo tegen Rusland. Het gevolg was een daling in de prijs van producten als zuivel die voornamelijk uit Nederland komt.

 

Om deze enorme oogsten in de sierteelt te kunnen realiseren zijn de juiste voertuigen voor nodig met de juiste uitrusting. Iedereen met een televisie heeft al wel de achteruitrijcamera kunnen zien in reclames van auto ontwikkelaars. Ontzettend handig, maar dat geldt niet alleen voor de gemiddelde burger. Op landbouwvoertuigen en is de achteruitrijcamera erg populair geworden. De voertuigen die op het land worden gebruikt ontwikkelen constant. Deze worden groter en geavanceerder. Tijdens het besturen van deze voertuigen kan het maneuvreren erg lastig worden met onvoldoende zicht.

 

VanZwitserland zorgt ervoor dat je veilig aan het werk kan in landbouwvoertuigen als spuitmachines of zaaiers. VanZwitserland bestaat al sinds 2005 en heeft daarom ontzettend veel ervaring met het leveren achteruitrijcameras. De producten kunnen aan de wensen van de klant worden aangepast. In de landbouwsector, net als in de industrie, moeten de camera’s wel tegen een stootje kunnen. Het is daarom mogelijk om de camera’s bestendig tegen te maken tegen zware omstandigheden. Denk hier aan verwarmde of schokbestendige camera’s.

http://www.vanzwitserland.nl/