Ivomal
Image default
Business

Vastgoed vanaf een ander perspectief

De vastgoed branche is een interessante branche. Elk bedrijf zal zijn eigen visie hebben, maar waar heeft de consument het meest aan? Een vastgoedgigant uit Amsterdam weet wel welke waarde zij de klant willen geven. Deze technisch vastgoedbeheerder geeft slim, op maat gemaakt en begrijpelijk advies. Dit advies is afgestemd op de situatie waarin de klant zich bevindt. 

Deze specialist in technisch vastgoedbeheer doet naast het adviseren, ook het begeleiden van klanten in het onderhouden, verbeteren en verduurzamen van vastgoed. Bent u op zoek naar verduurzamingsadvies, of meer gericht naar een meerjarenplanning. Dan zit u op de juiste plek.

Het bedrijf kan de consument helpen met een Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP), Consultancy, Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), Voorbereiding en toezicht, Technisch beheer en Verduurzaming.

 

Wat is belangrijk wanneer er naar de toekomst wordt gekeken?

Iedere consument heeft andere waarden. Deze Amsterdamse vastgoedadviseur slaat graag een brug tussen complexe vraagstukken in onderhoud en goede uitvoering. Dat is belangrijk, want de vastgoedwereld blijft veranderen. De verwachting is dat twee thema’s de vastgoedmarkt zullen domineren als de pandemie voorbij is. Het gaat hierbij o het toegenomen belang dat beleggers, overheden en de maatschappij hechten aan ESG-factoren en de sterke toename van de afhankelijkheid en het gebruik van digitale middelen. Bij deze ESG-factoren gaat het over mens, milieu en een goed ondernemingsbestuur.

 

Wat wordt mij aangeraden?

Door de pandemie zijn veel zaken onzeker geworden. Maar het blijft zo dat vastgoed een uitdaging is. De Amsterdamse vastgoedgigant wilt u in ieder geval helpen om klaar te zijn voor de toekomst.

Een meerjarenplanning komt hier goed van pas. Het vastgoedbedrijf zorgt ervoor dat het meerjarenonderhoudsplan veel verder dan een standaard meerjarenonderhoudsplan.

De klant zal naast het advies over herstel en renovatie, ook een richting op gestuurd worden voor de komende 10, 15 of 25 jaar. In het meerjarenonderhoudsplan staan ook foto’s die ervoor zorgen dat er een duidelijk inzicht in de gebreken is.

https://laan35.nl/