Ivomal
Image default
Business

Schaepmeester Schilderwerken, meer dan alleen een schilder!

Het visitekaartje van Schaepmeester Schilderwerken is het binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. Maar wist u dat de ervaren en deskundige mensen van dit bedrijf meer kunnen dan alleen schilderen? Ze kunnen ook werkzaamheden uitvoeren op het gebied van plafond- en wandafwerkingen, houtrot sanering, glas en betonreparaties. Kortom, het onderhoud aan uw gebouw is bij Schaepmeester Schilderwerken in goede handen.

Het schilderwerk van Schaepmeester Schilderwerken

Bij Schaepmeester Schilderwerken kunt u terecht voor zowel het binnen- als het buitenschilderwerk. Met de beste materialen, het gebruik van de juiste kleuren en hoogwaardige verfproducten sluiten de muren van uw gebouw aan bij de uitstraling van uw pand.

Plafond- en wandafwerking

Voor het afwerken van plafonds en wanden biedt Schaepmeester Schilderwerken talloze mogelijkheden. Ieder type plafond en iedere soort wand kunnen zij de afwerking geven die u wilt. Hierbij kunnen zij ervoor zorgen dat oneffenheden, gaten en scheuren worden weggewerkt en worden voorkomen. Bovendien zijn zij in staat om verschillende technieken te gebruiken, waardoor ieder gewenst effect gecreëerd kan worden

Houtrot sanering

Bij houtrot is het belangrijk om er op tijd bij te zijn om verdere schade en hoge kosten te voorkomen. Schaepmeester Schilderwerken is gespecialiseerd in het repareren of renoveren van houten onderdelen. Hun mensen zorgen ervoor dat uw houtwerk weer jaren tegen invloeden van buitenaf gewapend is.

Glaswerken door Schaepmeester Schilderwerken

U kunt bij Schaepmeester Schilderwerken terecht voor het leveren, plaatsen en vervangen van vele glasproducten. Doordat zij beschikken over een breed assortiment aan producten kunnen zij u ongetwijfeld bieden wat u wenst.

Betonreparaties

Niet elke betonschade is hetzelfde, bij Schaepmeester Schilderwerken hebben ze dan ook de juiste herstelmethode voor elke betonschade. Het lokaal herstellen van zichtbare schades is vaak niet voldoende. Het proces in het beton gaat namelijk gewoon door en zorgt later weer voor problemen. Betonschade moet dus op deskundige wijze en met de juiste methode worden gerepareerd om verdere aantasting van het beton tegen te gaan.

Renovaties

Schaepmeester Schilderwerken heeft de kennis en capaciteit om gehele renovatieprojecten te realiseren, en een oud vervallen pand weer als nieuw te maken. Zeker de specialismen houtrotsanering en betonreparaties zijn bij hun in goede handen.

Bekijk de website voor meer informatie: https://schaepmeester.nl/.