Ivomal
Image default
Business

Maak je droomtuin vandaag nog

Hoewel het nu nog lente is, breekt de zomer bijna aan. Het weer wordt langzaam warmer en mensen gaan steeds meer naar buiten. De mensen gaan wat verder weg naar de stad of het strand. Het is ook goed mogelijk om lekker thuis te blijven. Dat doe je dan in ieder geval in een tuin die helemaal naar wens is. In deze blog lees je hoe je van je tuin, een droomtuin maakt.

 

Een opblaasbaar bubbelbad

Het eerste gedeelte van een droomtuin is een opblaasbare jacuzzi. Zoals de naam al zegt is het bubbelbad opblaasbaar. Het wordt ook wel opblaas jacuzzi genoemd. Er zijn veel verschillende modellen en ontwerpen van de opblaasbare bubbelbaden waar je uit kan kiezen. De uitvoeringen zijn onderverdeeld in 2 categorieën, namelijk 4-persoons whirlpool en 6-persoons whirlpool. Met eenvoudige bediening kan er jarenlang plezier van zijn. Er zijn ook opblaasbare bubbelbaden met sproeiers. Deze opblaasbare bubbelbaden zijn uitgerust met 4 of 8 krachtige en verstelbare hydro massage jets. De massage jets zorgen voor een gevoel van ontspanning. Daarnaast is de motor erg stil. Hierdoor geniet je op een rustige manier van je droomtuin.

 

Een kunstgrasveldje

Het tweede gedeelte van je droomtuin is een kunstgrasveldje. Het is voor de hand liggend dat je zelf je tuin bijhoudt, dus waarom zou je niet zelf je kunstgrasveldje aan kunnen leggen? Het aanleggen van een veldje is een proces wat een aantal uren kan duren. in dit bericht wordt het even uitgelegd. Hoe het gaat is hieronder te zien.

 

Als eerste verwijder je het oude gras. Daarna ga je een zandbed aanbrengen. Het zandbed laat je vervolgens inwateren en uitvlakken. Hierna leg je een onderdoek. Zodra je dit hebt gedaan ga je beginnen met het kunstgras leggen. Wanneer het kunstgras gelegd is, kun je de naden gaan snijden. Hier moet je goed bij opletten. Na het snijden van de naden moeten de naden ook gelijmd worden. Daarna ga je het kunstgras pas snijden. Na het snijden ga je het kunstgras vast slaan met haken. De volgende stap is het borstelen van het kunstgras. De laatste stap is erg belangrijk, ga van het gras genieten. Nu ligt het er mooi bij en dat is jouw verdienste!

 

Combineren

Een kunstgrasveld en een opblaas jacuzzi zullen elkaar aanvullen. Het complete plaatje zal deze tuin zo bijzonder maken. Op wat wacht je nog? De zomer begint echt al bijna, het is de grootste tijd om aan je tuin te beginnen!

 

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl