Ivomal
Image default
Business

Kaalheid voorkomen met haartransplantatie

 

Om kaalheid te voorkomen kunt u het beste haartransplantatie gebruiken. Een consulent van Globalhair.nl kan u over kaal worden alles vertellen. Zo zijn er twee methoden van haarimplantatie die gehanteerd worden door professionele ISHRS haarchirurgen. De FUE (follicle unit extraction) techniek en de FUT (follicle unit transplant) techniek. Hierbij staat het implanteren van haren centraal waarbij grafts worden onttrokken van het achterhoofd.

In een Turkse haarkliniek kunt u voor de beste prijs een professionele haartransplantatie ontvangen. Global Hair kan een reis voor u regelen met haarbehandeling en al om uw haarverlies te stoppen. Ga ook naar een haarspecialist in Turkije en maak korte metten met uw opkomende kaalheid door uw haren te laten transplanteren.

Topkwaliteit haartransplantaties

Global Hair biedt topkwaliteit haartransplantaties voor mensen die kaal beginnen te worden. Tijdens een consult met een haarspecialist krijgt u te horen hoeveel grafts er nodig zullen zijn om uw haar terug te brengen naar de oude staat. Dat kan gaan om een FUT of een FUE haarimplantatie waarbij zo’n 1500 tot wel 3000 grafts worden geïmplanteerd om nieuwe haarfollikels op een kale plek te krijgen. Door vele grafts te transplanteren kunt u uw haardos terugkrijgen en dringt u de haaruitval terug tot een minimum. Wenst u ook een dergelijk hoge kwaliteit haartransplantatie? Neem dan gauw contact op met een van de consulenten van Globalhair.nl.

Implanteren van haren

U kunt kaalheid voorkomen met een haartransplantatie, maar Global Hair kan nog meer bieden. Zo kunt u ook voor wenkbrauwtransplantatie kiezen waarbij haren in uw wenkbrauwen worden geïmplanteerd. In een haarkliniek in Turkije die de FUE methode en de FUT methode aanbiedt kunt u dan uw wenkbrauwen aandikken. Hetzelfde geldt voor het implanteren van baardharen. Middels professionele baardtransplantatie is het mogelijk om een volle baard te creëren. Voor meer informatie kunt u terecht op Globalhair.nl en leest u meer over deze manier van haarimplantatie.