Ivomal
Image default
Business

Dozen kopen

Dozen kopen doe je als vanzelfsprekend bij de Dozenhal. De kartonnen doos is het meest gebruikte verpakkingsmateriaal wat we kennen op deze planeet. Kartonnen dozen zijn licht, sterk en makkelijk te hergebruiken. Tevens zijn ze gemakkelijk te bedrukken en beletteren. Voor dozen die gebruikt worden in voedselindustrie gelden erg strenge regels. Dat is maar goed ook. Wanneer je als bedrijf zijnde, verpakkingen levert die bedoeld zijn voor de voedselindustrie, dan moet je in het bezit zij van een zogenaamd BRC-certificaat. De Dozenhal beschikt sinds enkele Jaren over zo’n BRC-certificaat. Dozen kopen die bedoeld zijn voor gebruik in de voedselindustrie doe je dan ook bij de Dozenhal. Nederland staat wereldwijd in de top 5 van voedsel exporterende landen. Hiermee heeft de Dozenhal een hele grote markt aangeboord. Men moet hiervoor ook aan flink wat eisen voldoen, voornamelijk op het gebied van opslag en hygiëne. Deze dozen worden ook separaat opgeslagen, op een plek die speciaal is toegerust voor de opslag van dit type dozen. Wil je dozen kopen die bedoeld zijn voor de voedselindustrie, dan is de Dozenhal een ware specialist en een betrouwbare partner.

Dozen kopen of verkopen

Wil je dozen kopen, dan kan dat uiteraard bij de Dozenhal. Maar wat doe je wanneer je van je dozen af wilt? Veel bedrijven krijgen constant goederen aangeleverd, waarbij er na verloop van tijd een flinke hoeveelheid kartonnen dozen ontstaat waar bedrijven vanaf willen. Ook daarvoor kan je terecht bij de Dozenhal. Mits de dozen droog en van een goede kwaliteit zijn, kan de dozenhal deze kopen voor een eerlijke prijs. Wanneer je als bedrijf zijnde tegen een verpakking vraagstuk aanloopt, informeer dan eens bij de Dozenhal. Je kan er dozen kopen in werkelijk alle soorten en maten. Als je wilt kun je ze ook laten bedrukken en beletteren. Daarnaast staat de Dozenhal bekend om de uitstekende service en snelle levertijden.

Website

Wil je dozen kopen bij Dozenhal of heb je andere vragen met betrekking tot verpakkingen en transport, bezoek dan gauw de website van de Dozenhal. Je kan uiteraard vrijblijvend contact opnemen of heel simpel berekenen wat de gewenste dozen zouden kosten. Dozen kopen doe je daarom bij de Dozenhal.