Ivomal
Image default
Business

De beste heftruckopleiding vindt u in Eindhoven!

Grondige instructies worden vereist..
De besturing van een heftruck vergt deskundigheid. Wat zeer belangrijk is om te weten is dat u als heftruckbestuurder volgens de Arbowetgeving en verzekeraars verplicht bent om een grondige instructie te krijgen alvorens u het voertuig bestuurt. Wanneer u werkgever bent moet u zich dus beseffen dat u uw werknemers moet voorzien van grondige instructies. Deze ‘grondige instructies’ kunnen nogal vaag over komen. Want wat houdt grondig nu precies in? En zorgt alleen deze instructie ervoor dat uw medewerkers vervolgens veilig en efficiënt kunnen werken? Met een heftruckcertificaat Eindhoven hoeft u zich niet druk te maken om deze vragen. Het certificaat is namelijk het bewijs voor de inspectie dat de instructies grondig zijn gegeven en een bewijs voor verzekeringen dat u er van te voren alles aan heeft gedaan uw medewerkers een veilige werkplek te bieden.

Een heftruckopleiding speciaal voor gevondenen

Voor een heftruckchauffeur met veel ervaring is er een speciale heftruckopleiding. Deze verloopt sneller dan de basisheftrukcursus, maar hierin zullen we exact dezelfde punten behandelen. De nadruk in deze heftrukopleiding ligt op de praktijk en veiligheid gaan vanzelfsprekend voor alles. Er is tijdens deze opleiding veel ruimte voor eventuele vragen, ook worden er situaties nagebootst die uw medewerkers in het dagelijks leven meemaken op de werkvloer. De heftruckopleiding in Noord-Brabant is dus altijd op maat gemaakt en voldoet natuurlijk aan de behoeften van uw medewerkers.

Wilt u naast een heftruckcertificaat ook een reachtruckcertificaat behalen in Eindhoven?

Omdat er in het theorie gedeelte van de heftruck en reachtruck veel overlappingen zitten, is het tevens mogelijk om deze opleidingen te combineren. U bespaart hiermee veel tijd en geld. Een certificaat voor de heftruck is niet geldig voor de besturing van een reachtruck, en een certificaat voor een reachtruck is niet geldig voor de besturing van een heftruck. Dus chauffeurs dienen, wanneer zij beide voertuigen bedienen, twee certificaten te hebben.

http://www.blomopleidingen.nl/heftruck/eindhoven/