Ivomal
Image default
Business

Arendbeveiliging.nl

Arend Beveiliging

Bij Arendbeveiliging.nl kunt u voordelig uw veiligheidssystemen aanschaffen. Met onze nieuwe webshop is het zeer eenvoudig om professionele beveiligingsapparatuur in huis te halen. Doorzoek ons assortiment met vele verschillende merken en modellen en u vindt wat u nodig hebt. Wij leveren standaard beveiligingsproducten als bewakingscamera’s, cameramasten, bekabeling voor alle elektronische systemen en meer. Daar bovenop bieden we de allernieuwste producten op het gebied van huisbeveiliging. Denk hierbij aan thermische videobewaking, biometrische toegangscontrole en andere vernuftige technieken om insluiping en dergelijken tegen te gaan. Maak daarom gebruik van onze handige webwinkel. U vindt daar alles wat u nodig hebt voor uw bedrijfspand als ondernemer of voor uw woning als particulier. Neem vlug een kijkje in ons assortiment en bestel wat u nodig hebt van Arendbeveiliging.nl.

Uitgebreid assortiment bij Arendbeveiliging.nl

Arendbeveiliging.nl levert een hoop verschillende producten en diensten. Zo heeft ieder bedrijf of particulier keuze uit een uitgebreid assortiment om de beveiliging te verbeteren op een persoonlijke wijze. Elk pand is anders, heeft andere hoeken, gangen en plekken waar toezicht door personen minder sterk is. Voor iedere locatie zijn er speciale systemen om de veiligheid te verbeteren.

Zo biedt Arend Beveiliging niet alleen camerabewaking aan, maar ook detectiepoorten om doorgangen te beveiligen door mensen te controleren op potentiële wapens. Daarnaast zijn er toegangspoorten die personen doorlaten met een RFID-kaart en andere zonder kaart buitensluiten. Ook zijn er gloednieuwe biometrische toegangscontrole technieken die registreren of een persoon een geregistreerde vingerafdruk heeft of niet. Dergelijke middelen zijn zeer kosteneffectief aangezien er gewoonlijk geen menselijk toezicht hoeft te zijn bij toegangen met een RFID-kaart. Daarnaast kunt u alarmsystemen en intercomsystemen bij ons bestellen. Zo weet u direct wanneer er iemand uw woning of werkplek betreedt of wil betreden. Wenst u ook dergelijke veiligheidsproducten? Bekijk het volledige assortiment van Arendbeveiliging.nl op onze webshop.

 

https://arendbeveiliging.nl/