Ivomal
Image default
Business

Waarom een EHBO cursus

Eerste hulp komt voor in allerlei soorten en maten. Zo zijn er naast de grote ongelukken, bijvoorbeeld in het verkeer. Ook de kleine gevallen in uw huis of tuin. In deze situaties is het belangrijk dat er zo snel mogelijk adequate hulp geboden kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevallen van verstikking, een erge breuk of een levensbedreigende vergiftiging.

Situaties

Wanneer u over een afgeronde EHBO certificaat beschikt, dan bent u zich bewust van wat u in elke situatie moet doen. Dit voorkomt veel onrust en resulteert in betere medische hulp voor het slachtoffer. Nu we u genoeg op de feiten hebben gedrukt kunnen we u een oplossing aanbieden. Bij AREHBO is het mogelijk om een EHBO cursus te volgen. Naast individuele lessen biedt AREHBO ook groepslessen aan. Als u besluit om groepslessen af te nemen is het zelfs mogelijk om korting te ontvangen. De duur van een cursus is opgebouwd uit 24 lesuren. 

 

AREHBO geeft u niet alleen les over de theorie, maar behandelt ook praktijkvoorbeelden. Deze waarbij u zelf aan de slag bent met echte situaties die voorkomen in de praktijk. Hierdoor bent u zo duidelijk en goed mogelijk voorbereid op situaties die overal kunnen gebeuren. Een AREHBO cursus is niet alleen doelgericht en informatief. Maar het is ook een cursus die u in staat stelt om daadwerkelijk levens te redden.

 

Wanneer u de cursus succesvol heeft afgerond ontvangt u een diploma Eerste Hulp. Dit diploma is 2 jaar geldig. Door middel van een herhalingscursus kunt u, uw kennis weer opfrissen. Het is verstandig om deze te volgen na 1 jaar omdat u niet continu uw opgedane kennis toepast in de praktijk.

 

Conclusie

 

Waarschijnlijk staat u er niet dagelijks bij stil. Maar een ongeluk kan zeer onverwacht komen in bepaalde situaties. Bent u er niet van op de hoogte wat u moet doen als uw werkgever of werknemer plots inzakt of een breuk oploopt? 

Een AREHBO EHBO cursus bereidt u voor.