Ivomal
Image default
Business

VvE laten beheren Aalsmeer

U kunt een VvE laten beheren in Aalsmeer door ons team in te zetten. Wij hebben de kennis en expertise in huis om uw complexen, appartementen, gebouwen en bedrijfscomplexen van voor tot achter te verzorgen. We kunnen dat direct doen middels onze technische en bouwkundige diensten waarmee storingen in vastgoed kunnen worden vastgesteld en opgelost. En daarnaast kan de VvE beheerder Aalsmeer ervoor zorgen dat er secretariële en financiële beheerders beschikbaar zijn om uw Vereniging van Eigenaren een hand te helpen.

Mocht u dus behoefte hebben aan administratieve, communicatieve of langdurige onderhoudsgerichte hulp dan moet u bij ons wezen. U kunt op onze website meer lezen over wat onze specialisten in vastgoed, gebouwen en complexen nog meer voor u kunnen betekenen en kies voor uw VvE laten beheren in Aalsmeer.

Secretariële en financiële beheerders

Bij het beheren van een complex zijn er altijd financiële en secretariële beheerders nodig als u uw VvE laat beheren in Aalsmeer door een derde partij. Deze administratieve medewerkers kunnen controleren of alles naar behoren verloopt en verzorgen de communicatie tussen meerdere betrokken. Zo zal de Aalsmeerse VvE beheerder de bijdragen van leden bijgehouden worden, zal men controleren of facturen in orde zijn en zal de beste verzekeringsmaatschappij uitgekozen worden. Verder zullen de vergaderstukken gemaakt worden, zullen de notulen en bijlagen verstuurd worden en zullen er vergaderingen worden gehouden door de VvE beheerder in Aalsmeer.

Onderhoud voor uw complex

Als u een VvE laat beheren in regio Aalsmeer zal daarbij onderhoud van uw complex komen kijken. De Aalsmeerse VvE beheerder kan u daarbij helpen. Onze bouwkundige specialisten kunt u een MJOP laten opstellen. Dat is het meerjarenonderhoudsplan waarbij periodiek gecontroleerd wordt of uw wooncomplex, bedrijfsverzamelcomplex, de appartementen van uw Vereniging van Eigenaren en enig ander vastgoed voldoet aan de veiligheidseisen en of er storingen zijn die opgelost moeten worden. Wij kunnen dat op professionele wijze bewerkstelligen. Uw VvE laten beheren voor omgeving Aalsmeer doet u om die reden bij ons.