Ivomal
Image default
Business

Samsung Galaxy S6 hoesjes

Je bent natuurlijk hartstikke blij met de aankoop van de Samsung Galaxy S6. Een oogverblindende helderheid op een toestel van 5,7 inch. Opladen kan zonder snoer en met je vingerafdruk ontgrendel je het scherm. De beste selfies en alle belangrijke momenten kunnen zeer gemakkelijk worden vastgelegd. Het toestel is gemaakt van metaal en heeft hierdoor een luxe uitstraling.

Om de vreugde niet van korte duur te laten zijn is het belangrijk om jouw nieuwe aanwinst vooral goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Als je Galaxy S6 laat vallen en je hebt er nog geen hoesje om gedaan dan kun je jezelf wel voor je kop slaan. Om uit een breed assortiment van effectieve en modieuze telefoonhoesjes te kunnen kiezen ben je bij Casimoda aan het juiste adres. Op www.casimoda.nl vind je het unieke telefoonhoesje dat bij jou past!

 

 

 

Beschermen van de smartphone

Er kan gekozen worden voor een simpele cover om het glas te beschermen. Daarmee is de rest van de telefoon nog niet beschermd. Om stoten, vloeistoffen en scherpe voorwerpen zo min mogelijk schade aan te laten richten doe je er goed aan om een hoesje aan te schaffen voor jouw Samsung telefoon. Het is noodzakelijk om het hoesje af te stemmen op de telefoon. Gebruik voor een Samsung Galaxy S6 dan ook een Samsung Galaxy S6 hoesje. De beste bescherming is natuurlijk de cover die de gehele telefoon omsluit en zo de meest optimale bescherming biedt. Bij Casimoda kun je kiezen uit verschillende soorten hoesjes (hard, zacht of transparant) en verschillende materialen: kunststof, aluminium en kunststof of PU-leer. Er is een makkelijke filter te gebruiken op de website waarmee je zeer eenvoudig op thema, kleur, soort bescherming of materiaal kunt zoeken. Ook is het mogelijk om je eigen hoesje te ontwerpen bij Casimoda!

Samsung Galaxy S6 hoesjes

Er zijn verschillende varianten te verkrijgen bij Casimoda. In onze webshop kun je kiezen uit hardcase hoesjes, flip case hoesjes en transparante hoesjes. Zoek niet langer en vind hier jouw unieke telefoonhoesje. De verschillende designs en teksten zullen je vermaken en uiteindelijk de meest geschikte laten kiezen. Wij van Casimoda hebben in elk geval de leukste voor jou geselecteerd zodat je maar op één plek hoeft te zoeken!

Persoonlijke touch
Een hoesje kies je stiekem niet alleen om jouw Samsung Galaxy S6 te beschermen. Wij weten dat het eigenlijk om een ware accessoire gaat. Met een specifieke kleur of vormgeving geef je een boodschap af naar de buitenwereld. Smaken verschillen en daarom zijn er bij ons een heleboel hoesjes en covers te vinden. De laatste trends worden hierbij gevolgd dus je komt altijd hedendaagse of juist tijdloze hoesjes tegen. De telefoon zal er bij iedereen hetzelfde uitzien, maar met het hoesje voorzie jij jezelf van een extraatje: zoals een sieraad verfraait het je outfit.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-s6-hoesjes/