Ivomal
Image default
Business

Private lease

Private lease
Heeft u behoefte aan een auto? Bijvoorbeeld voor uw nieuwe baan of om op deze manier flexibeler en meer mobiel te zijn? Dan kunt u eenvoudig een auto bij Xleasy leasen. Een private lease is voor iedereen mogelijk. Dit lease-contract is niet alleen voor woon-werkverkeer, maar voor al uw nodige ritten. Meer weten over private lease bij Xleasy? Lees dan gauw verder.

Geen onnodige kosten
Een auto is al gauw een kostenpost. Er hoeft maar iets mis te zijn en u bent zo een klap geld kwijt voor de reparatiekosten. Met een private lease zit dit allemaal bij de prijs inbegrepen. U betaalt een vaste prijs en dit dekt de verzekeringen, belastingen, reparatiekosten en veel andere kosten voor de auto. Het enige wat u zelf nog hoeft te betalen zijn de kosten voor de benzine.

Ruim aanbod
Voor iedereen is een private lease mogelijk bij Xleasy. Zo huurt u bijvoorbeeld al een auto voor slechts € 179,- per maand. Of u nu op zoek bent naar een voordelig lease-contract of een auto met karakter, het is allemaal mogelijk bij Xleasy.

Wilt u meer informatie over het afsluiten van een private lease-contract bij Xleasy? Neem dan een kijkje op de website of neem telefonisch contact op voor meer informatie en persoonlijk advies.