Ivomal
Image default
Business

Het douchen nog fijner maken

Douchen is een moment van ontspanning. Er zijn veel soorten douches. Maar douchen gaat verder dan alleen water over je heen laten komen. Er zijn veel accessoires voor tijdens en na het douchen, die het leven nog eenvoudiger make. In dit artikel worden er een paar behandelt.

 

Borstel

Een lichaamsborstel met hoogwaardige natuurlijke haren ligt prettig in de hand. De borstel is nat te gebruiken. Je kan er de huid heerlijk mee schoonmaken, jezelf scrubben en zelfs masseren onder de douche of in bad. De borstel is ook droog te gebruiken. Dit stimuleert de bloedcirculatie en vermindert cellulite . Uit onderzoek door dermatologen blijkt dat er na 3 weken tijd al een gemiddelde afname van cellulite van 30% is. Daarnaast zorgt dry brushing ervoor dat uw huid egaler bruin wordt door het verwijderen van ophopingen van dode huidcellen. Het wordt aangeraden om de borstel meerdere keren per week te gebruiken voor een zachte en gezond uitziende huid. Gebruik het we voorzichtig en laat je huid hieraan wennen.  Uiteindelijk bespaart dit middel je tijd en energie en is het ideaal voor de dagelijkse lichaamsreiniging. Reinig effectief je huid op je lichaam, zoals je rug, nek en schouders. Lekker ontspannend toch?

 

Lichaamsdroger

Een lichaamsdroger haalt het comfort van wellness naar je eigen badkamer. Het is een heerlijke deken van warme lucht. Door het te gebruiken combineer je hygiënisch drogen met maximale veiligheid voor het hele huis. Door gebruik te maken van een lichaamsdroger in je luxe douche kan je je lichaam eenvoudig en aangenaam drogen zonder nog gebruik te hoeven maken van een handdoek. Hierdoor wordt er tijd en geld bespaard. Als extra voordeel kan een lichaamsdroger een oplossing bieden voor mensen met een lichamelijke handicap, mensen met huid en haar problemen en mensen met beperkte mobiliteit.

 

Vloerverwarming

Er zijn meerdere soorten vloerverwarming. Traditionele vloerverwarming is een vloerverwarming systeem dat werkt op warm water wat afkomstig is van een warmtebron. Deze warmtebron kan een warmtepomp zijn, maar ook een cv ketel op gas. Verder heb je elektrische vloerverwarming wat wordt toegepast in badkamers en kleine keukens, dit is een alternatief voor een traditionele vloerverwarming. Het gebruikt helaas best wel veel energie. Ten slotte is er Infrarood vloerverwarming. Infrarood vloerverwarming wordt steeds vaker toegepast in combinatie met zonnepanelen. Welke manier je nou kiest, alle manieren werken ontspannend. Na het douchen loop je over een heerlijke warme vloer.

 

https://lavicta.nl/