Ivomal
Image default
Business

Energie

 

Goede energie acties zie je ongetwijfeld regelmatig voorbij komen. Elke leverancier belooft weer net wat anders, maar ze vinden zelf altijd hun eigen aanbieding de beste. Wanneer je een nieuwe energieleverancier uitkiest, zijn er echter een aantal zaken waar je goed over na moet denken.

Langdurig contract

Je kunt gaan voor een contract van drie jaar, maar ook voor een éénjarig contract. Bij afsluiting van een contract van drie jaar krijg je een groot cadeau en vaste lage energietarieven. Daarnaast is een groot voordeel van het afsluiten van een contract van drie jaar, dat je na afsluiting drie jaar lang niet na hoeft te denken over je energiemaatschappij. Voor sommige mensen zal dit een groot voordeel zijn, omdat zij zich dan drie jaar lang niet bezig hoeven te houden met de prijs van gas en stroom en wat er eventueel bij een andere maatschappij anders zou kunnen.

Kortdurend contract

Het afsluiten van een éénjarig contract heeft natuurlijk ook voordelen. Met een kortlopend contract kun je elk jaar weer profiteren van energieacties. Hierbij is ook een voordeel dat als je niet geheel tevreden bent over je maatschappij, je na korte tijd alweer kan overstappen naar een ander. Als je het fijn vindt om er vaak mee bezig te zijn dat je het beste van het beste krijgt, is dit dus een goede keuze voor je. Elk jaar kun je op deze manier ook weer voor een ander cadeau gaan. Het ene jaar kun je een tablet krijgen van je energieleverancier, terwijl je het andere jaar bijvoorbeeld een cadeaubon kan krijgen van 100 euro voor Bol.com.

Aanbiedingen vergelijken

Om de beste acties en cadeaus te vergelijken is het handig om hierbij hulp te vragen. Je kan natuurlijk zelf alle websites langsgaan en alle voordelen tegen de nadelen afwegen, maar je kan ook bij Energie Acties alle aanbiedingen op één website bekijken. Hierdoor kun je makkelijk de beste keuze maken en ontdekken welke energie aanbieding het beste bij je past.