Ivomal
Image default
Business

Een A0 (A nul) printer is een grote aankoop

Een A0 printer schaft over het algemeen niemand aan voor privé gebruik. ‘Omdat je wel eens een fotootje of poster in groot formaat wenst af te drukken.’, gaat u natuurlijk geen A0 printer aanschaffen. Want wanneer heeft u een print van 84,1 x 118,9 cm nodig? Formaat A0 is met een oppervlakte van exact 1m² het grootste papierformaat onder de A-formaten. Een A0 printer heeft een aanzienlijke aanschafprijs. Daarnaast is een A0 printer vaak duurder dan een printer die heel goed bouwtekeningen kan printen. Een A0 printer wordt in principe gebruikt door instanties en bedrijven zoals scholen, de grafische markt, de overheid, bouwbedrijven, bibliotheken en archieven. Instanties en bedrijven die groot formaat prints moeten kunnen maken. Het is voor de aanschaf overigens van belang goed in overweging te nemen welke prints er met de printer gemaakt zullen worden. Natuurlijk kan Ronald van Repromat u telefonisch al prima op weg helpen met antwoorden op al uw vragen. Door een bezoek te brengen aan de showroom in Meern (Utrecht)  krijgt u een nog beter beeld van de mogelijkheden.

Een A0 printer van formaat

Inderdaad, een A0 printer is er één van formaat. Letterlijk en figuurlijk. Naast het maken van prints van een aanzienlijk formaat, neemt de printer zelf ook heel wat ruimte in beslag. Toch iets om over na te denken. Daarnaast is het van belang om te realiseren dat het beter is een aparte ruimte alleen voor de printer vrij te maken. Dus niet daar waar ook de werkplekken van de medewerkers zijn. Met het grootste formaat dat maar mogelijk is, weet u in ieder geval zeker dat ook uw reclameboodschap door niemand over het hoofd zal worden gezien. U kunt er gewoon niet omheen. Als het uw doel is dat uw poster écht moet opvallen, dan is A0 natuurlijk hét formaat dat u nodig hebt.

Een A0 printer inclusief service op maat

Bij Repromat koopt u niet alleen een A0 printer, maar u krijgt er een uitstekende service bij. Door meer dan 40 jaar aan ervaring, met medewerkers van wie een groot deel al meer dan 25 jaar bij hen in dienst is, mag u rekenen op een uitstekende kwaliteit en professionele aanpak. Zo hoeft u zelf niet in de gaten te houden wanneer nieuwe inkt voor uw A0 printer nodig is. Een extra service van Repromat voor uw gemak.