Ivomal
Image default
Business

De omschakeling naar hosted telefonie

Iedereen op dit moment moet een keer over naar hosted telefonie. Dit is gewoon een feit, want eigenlijk zijn de huidige ISDN lijnen al gedateerd en ze hebben te veel kwalen als je het vergelijkt met de hosted telefonie die De Nederlandse Provider bij ons heeft aangelegd. Zij hebben er gewoon voor gezorgd dat wij weer verder kunnen met onze telefoons en niet op termijn over moeten stappen op iets anders. Nu is de vraag nog vrij beperkt, maar je weet maar nooit wat er gaat gebeuren met de prijs als de vraag zo helemaal hard gaat stijgen. In deze blog deel ik graag mijn ervaring met de manier waarop De Nederlandse Provider hosted telefonie bij ons heeft geïnstalleerd en geef ik jou een advies over een mogelijke vervolgstap.

 

De Nederlandse Provider regelt de hosted telefonie bij ons

In onze vestiging zijn we sinds afgelopen maand overgegaan op hosted telefonie. Dit is geregeld door De Nederlandse Provider vanzelfsprekend. Zij hebben ons advies gegeven en ze hebben een maatwerkoplossing in elkaar gezet wat precies doet wat wij willen en nodig hebben met ons bedrijf. Dit betekent dat wij niet betalen voor functies of lijnen die wij eigenlijk helemaal niet gebruiken. De Nederlandse Provider heeft precies gedaan wat wij wilden en dit hebben ze op zo’n manier gedaan dat het allemaal erg snel gaat. Hosted telefonie is eigenlijk gewoon bellen via internet, maar het is iets waar we op termijn allemaal naar over zullen stappen omdat de lijnen waar we nu op bellen gaan verdwijnen. De Nederlandse Provider zoekt uit hoe dit voor jou op zo’n efficiënt en goedkoop mogelijke manier gerealiseerd kan worden.

 

Wanneer stap jij over?

Iedereen moet op een gegeven moment over gaan stappen op hosted telefonie en De Nederlandse Provider is dan de organisatie die ervoor zorgt dat het gerealiseerd kan worden. Je kunt hen altijd benaderen als je vragen hebt over bepaalde zaken. Zelf heb ik dit ook op deze manier gedaan en ik ben blij met de manier waarop ze zich voor mij hebben ingezet. De Nederlandse Provider is precies de organisatie die ervoor zorgt dat alles opgelost wordt.