Ivomal
Image default
Business

Cadeau, 40 jaar getrouwd?

Ben je op zoek naar een cadeau voor een 40 jaar getrouwd stel? Het kan tegenwoordig best lastig te zijn om te tijd te vinden voor een leuk creatief cadeau. Met een mooi jubileum als 40 jaar is het eigenlijk wel de bedoeling om iets speciaals te doen. Het is namelijk niet iets wat vanzelfsprekend is, al helemaal niet in deze tijd. Daarom is het goed om dit met een goed feestje te vieren en hier dus een creatief cadeau voor te geven. Welk cadeau? Dat is de vraag waar we vandaag antwoord op gaan geven.

Creatief cadeau en 40 jaar getrouwd

Stel, je wil niet graag zelf gaan knutselen, wat ga je dan doen? Tegenwoordig kun je een hele hoop online doen. Gelukkig maar, want om zelf met de schaar aan de gang te gaan is niks. Daarom is het leuk om de mogelijkheden die er zijn online eens uit te proberen. Hierbij willen we het vandaag daarom hebben over Jilster. Dit is een bedrijf waarbij je heel gemakkelijk een magazine kunt ontwerpen. Als cadeau is dit natuurlijk ontzettend origineel. Wat komt hier bij kijken? Jilster is een website waar je je voor inschrijft. Vervolgens kun je aan de slag met het ontwerpen van het magazine. Zo kun je de foto’s op allerlei verschillende manieren toevoegen in het magazine. Daarnaast is het ook vaak leuk om aan de slag te gaan met teksten. Mensen kunnen bijvoorbeeld verhalen schrijven over het stel en deze kunnen zo verwerkt worden in het magazine. Dit maakt het een heel creatief en persoonlijk cadeau die ook nog te bewaren is na de avond waarop dit gevierd wordt. Daarom is het super leuk om aan de slag te gaan met Jilster

Jilster, bedrijf en passie

Jilster is een creatief initiatief waarbij mensen gemakkelijk hun eigen magazine kunnen ontwerpen. Zij benadrukken graag de creativiteit van mensen die hiermee aan de slag gaan. Daarnaast is het ook nog eens super leuk om te zien welke verschillende resultaten hier uit komen. Ook zijn de prijzen niet heel hoog en kun je gemakkelijk zien hoeveel bepaalde afdrukken kosten. Je kunt hier dus ook nog in variëren. Geïnteresseerd? Kijk dan eens op de website!