Ivomal
Image default
Business

Als starter een baan bij de overheid?

Direct nadat u bent afgestudeerd aan de slag bij de overheid? Dat kan met een traineeship overheid van Newpublic. Zet uw kwaliteiten en capaciteiten om tot een functie op niveau bij de overheid en start uw carrière goed. 

Werkervaring 

Veel startende op de arbeidsmarkt beschikken over de juiste papieren, maar missen de werkervaring. Deze traineeship overheid is daarom een echte uitkomst. U kunt direct aan de slag en geniet van een plek om werkervaring op niveau op te doen. Verspil geen tijd aan (bij)baantjes onder uw niveau, maar start met een traineeship. 

Hoe het werkt 

De traineeship overheid duurt twee jaar. U wordt door Newpublic gekoppeld aan een overheidsinstelling waar u een functie kun volbrengen op niveau. U krijgt hiervoor een marktconform salaris voor trainees. Daarnaast volgt u nog online een aansluitende trainingsmodule. Hierdoor leert u alles wat u moet weten over werken bij de overheid. Na het volgen van de traineeship overheid, kunt u een vaste aanstelling aangeboden krijgen. Indien dit niet het geval is, beschikt u wel over genoeg werkervaring op niveau voor een andere functie bij een overheidsinstelling. 

Wilt u meer weten over deze bijzondere optie voor jong talent? Doe de test bij Newpublic en zie of u in aanmerking komt voor een traineeship overheid.