Ivomal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat het reinigen van dampkappen in je horecazaak over aan de experts

Ben je werkzaam in de horeca? Dan weet je vast dat het belangrijk is om regelmatig de dampkappen in je keuken regelmatig te laten reinigen. Zo’n reiniging is niet enkel belangrijk, het is ook verplicht vanuit je brandverzekering. Als je de dampkappen niet periodiek laat reinigen, is er namelijk een reëel gevaar op brand door de opstapeling van licht ontvlambaar vet in de installatie. Verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat je de dampkappen regelmatig laat schoonmaken door een gespecialiseerd bedrijf. Is het tijd voor jouw periodieke schoonmaakbeurt? Informeer dan naar de mogelijkheden van Valor Services Group!

Jouw partner voor schoonmaak in de horeca

Valor Services Group heeft veel ervaring met het reinigen van dampkappen in de horeca en in professionele grootkeukens. Het bedrijf gaat daarbij zeer doeltreffend te werk en reinigt niet enkel de dampkappen zelf, maar ook de kanalen, vetfilters en de motorbehuizing. Zo ben je zeker van een proper en veilig resultaat. Niet enkel voor een grondige schoonmaak van je dampkappen, maar ook voor een reiniging van je volledige keuken doe je overigens beroep op dit bedrijf. Valor Services heeft namelijk een ruime expertise met hygiëne op de werkplek. Ook ongediertebestrijding, luchtkanaalreiniging en onderhoud van sanitair behoren tot de dienstverlening van deze onderneming. Zo heb je een partner waarop je steeds kan vertrouwen.

Ontdek meer over de service van dit bedrijf

Wil je een bedrijf inschakelen voor het reinigen van de dampkappen binnen je professionele keuken? Of voor ongediertebestrijding op je werkplek? Dan is Valor Services Group jouw partner. Op de website van het bedrijf vind je meer informatie over ongediertebestrijding en alle andere werkzaamheden die de Valoristen uitvoeren. Ook vraag je daar eenvoudig een offerte aan voor de gewenste werkzaamheden. Natuurlijk vind je er ook contactgegevens als je nog overige vragen wilt stellen aan de werknemers.