Ivomal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kunststof palletbox voor een makkelijkere opslag en transport

Als u een onderneming heeft waarbij u vele goederen moet opslaan en transporteren. Dan wilt u uiteraard dat dit op de meest efficiënte manier gebeurt. Hiervoor moet u bij Schoeller Allibert zijn. Zij beschikken over een kunststof palletbox die tegelijkertijd stevig is en zeer makkelijk te verplaatsen is. Daarbij zijn deze verpakkingsdozen ook makkelijk stapelbaar, wat ervoor zorgt dat u de ruimte in uw opslagruimte zo efficiënt mogelijk inneemt zonder zorgen te maken over de stabiliteit van het opgestapelde materiaal. De kunststof materialen zijn ook beduidend goedkoper dan de houten varianten en zijn tevens heel wat lichter. Het is het ideale verpakkingsmateriaal voor bedrijven in de groente- en fruitsector, maar daarnaast is het ook populair in industriële omgevingen.

Kies voor de vele voordelen van dit product

Omdat u een vlekkeloze overgang van het transport van uw producten naar de opslag van uw producten wilt, rekent u het liefst op uitstekend materiaal. Voor het transport van versproducten is de kunststof palletbox van Schoeller Allibert ook uitermate geschikt. In allerlei verschillende maten en met ventilerende en niet-ventilerende versies ter beschikking, kunt u kiezen voor een oplossing op maat. Door onderling af te spreken met hun klanten, weten de medewerkers van Schoeller Allibert om oudere, versleten kunststof boxen terug op te vragen en deze te verwerken tot plastic korrels. Deze korrels worden hergebruikt bij de productie van nieuwe materialen.

Neem contact op met dit bedrijf

Wenst u gebruik te maken van de kunststof palletbox van Schoeller Allibert? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij helpen u verder en kiezen samen met u de variant uit die het beste past bij de werkzaamheden van uw onderneming. Op die manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en gaat u gelijk aan de slag met het gepaste verpakkingsmateriaal.

https://www.schoellerallibert.be/