Ivomal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat u bijstaan door een advocaat tijdens de gerechtelijke reorganisatie van uw zaak

Heeft uw bedrijf last van financiële problemen omdat u uw schuldeiser niet kunt betalen? Als deze problemen nog niet te groot zijn, kan een gerechtelijke reorganisatie uitkomst bieden. In plaats van meteen over te stappen naar insolventie, krijg u hierbij de kans om een reorganisatieplan op te stellen en uw schuldeisers toch tevreden te houden. Het opstarten van een gerechtelijke reorganisatie vraagt echter heel wat papierwerk en tijd. Het is daarom verstandig om de procedure zo snel mogelijk te doen verlopen en een advocaat ondernemingsrecht in te schakelen om u te steunen. Reken daarvoor op een advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven uit Antwerpen; deze zal er alles aan doen om uw bedrijf te redden!

Red uw bedrijf van insolventie met een gerechtelijke reorganisatie

Voor u een gerechtelijke reorganisatie kunt uitvoeren, moet u hiervoor een reorganisatieplan opstellen. Het is belangrijk dat dit plan niet enkel voor u uitvoerbaar is, maar ook dat uw schuldeisers hun akkoord geven met het plan. Een advocaat met veel ervaring in het vakdomein ondernemingsrecht biedt u hiervoor de nodige inzichten en advies zodat u een geslaagd plan kan opstellen. De advocaat van Caluwaerts Uytterhoeven stelt bovendien de nodige gerechtelijke contracten en documenten voor u op, zodat u zich kunt richten op de feitelijke reorganisatie van uw bedrijf. Door een advocaat ondernemingsrecht in te schakelen verloopt uw procedure voor gerechtelijke reorganisatie dus veel soepeler dan wanneer u dit op uw eentje probeert uit te voeren.

Neem een advocaat onder de arm

Aarzel niet om een advocaat met expertise in ondernemingsrecht in te schakelen wanneer u in een lastig parket zit met uw onderneming. Ook wanneer u slechts advies wil inwinnen over bijvoorbeeld intellectueel eigendom, marktpraktijken rond mededingen of omtrent het oprichten en beheren van een vennootschap kunt u beroep doen op een advocaat. Caluwaerts Uytterhoeven heeft bovendien een vestiging in Antwerpen en Brussel zodat u steeds terecht kan bij dit kantoor voor uw bedrijf. Bezoek zeker de website van het bedrijf voor meer informatie over de dienstverlening van deze advocaten of om contact op te nemen met al uw vragen.