Ivomal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een bedrijfsautoverzekering die bij u past

Bent u eigenaar van een bedrijf en gaan uw werknemers regelmatig op pad met een bedrijfsauto? Verzeker uw personenauto’s, bestelwagens en busjes goed door een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij 123bestelautoverzekering.nl. Dan weet u zeker dat auto bedrijfsauto’s goed en voordelig verzekerd zijn. Bij 123bestelautoverzekering.nl vergelijkt in u een ogenblik de premie van verschillende aanbieders. Ook de polisvoorwaarden vergelijkt u eenvoudig. Vergelijk de verschillende aanbieders en maak een weloverwogen keuze. Nadat u een bedrijfsautoverzekering heeft afgesloten, profiteert u van vele extra’s. Zo is de verzekering geschikt voor jonge bestuurders, ontvangt u binnen vijf minuten een bevestiging van voorlopige dekking per-email en is er een no-claim korting mogelijk tot 80%!

Met een bedrijfsautoverzekering gaat u voor zekerheid

Veilig de weg op gaan gaat verder dan alleen het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering. Sluit naast een goedkope bedrijfsautoverzekering ook de schadeverzekering voor inzittenden af bij 123bestelautoverzekering.nl. Hiermee zijn zowel de auto als uw medewerkers in de auto verzekerd. Deze verzekering is voor inzittenden en de bestuurder van essentieel belang. Bij overlijden of blijvende invaliditeit keert de verzekering de werkelijk geleden schade uit, ongeacht het aantal inzittenden, wie er gereden heeft en wie er schuld heeft aan het ongeluk. De schade wordt snel en effectief behandeld door de verzekeraar van de inzittenden. Indien mogelijk, worden de kosten van de schade verhaald op de veroorzaker.

Eenvoudig online een bedrijfsautoverzekering afsluiten

Wacht niet langer en sluit vandaag nog een bedrijfsautoverzekering af bij 123bestelautoverzekering.nl. Nadat u de verschillende aanbieders vergeleken heeft en een weloverwogen keuze heeft gemaakt, sluit u eenvoudig de verzekering af. Vervolgens ontvangt u binnen vijf minuten een bericht per e-mail van voorlopige dekking. De polis volgt direct per post of e-mail. Als u wijzigingen wilt doorgeven, geeft u deze gemakkelijk online door. De verzekering loopt door waardoor uw opvolgende auto ook op de gewenste manier verzekerd is.

https://www.123bestelautoverzekering.nl/