Ivomal
Image default
Auto's en Motoren

Honderden experts van over de hele wereld naar Volvo techhub

Volvo Cars breidt zijn aanwezigheid in Stockholm verder uit door te investeren in een technologiehub in het centrum van de Zweedse hoofdstad. Hier worden ruim 700 werkplekken gecreëerd op het gebied van software-ontwikkeling, datawetenschap, data-analyse, productmanagement, online verkoop en gebruikerservaring.

Volvo Cars streeft ernaar om honderden experts van over de hele wereld naar zijn techhub te trekken. Als thuisbasis en bakermat van meerdere, succesvolle technologiebedrijven die miljarden euro’s omzet draaien, heeft Stockholm een ​​internationale aantrekkingskracht op de wereldwijde technologiescene.

Populaire modellen

Populairste Volvo-modellen om te leasen zijn de XC40, en V60. Via Private Lease zijn ze voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

XC40

De Volvo XC40 is de eerste compacte SUV van Volvo. Het is het jongere broertje van de Volvo XC60 en de Volvo XC90. Hij werd na de lancering meteen een groot succes en is de best verkopende Volvo op dit moment. In 2018 werd hij uitgeroepen tot “Auto van het Jaar”.  

Het instapmodel van de XC40 is de Base. Het interieur is zeer modern. Er is geen overdaad aan knopjes. De bestuurder en passagier voorin hebben genoeg ruimte en ook de beenruimte achterin is prima.

In Nederland houden we van het stoere design en de hogere zit van SUV’s. Volvo XC40 Private Lease is een voordelige manier om in een splinternieuwe Volvo te rijden.

V60

De Volvo V60 is middelgrote luxe stationwagen. Hij werd in 2010 geïntroduceerd. Het is de stationcarversie van de Volvo S60 sedan. In 2018 volgt de tweede generatie. Deze is groter en praktischer en ook de bagageruimte is ruimer.

De V60 is voorzien van het Volvo City Safety-systeem. Hierdoor stopt de auto automatisch bij een dreigende botsing onder de 31 kilometer per uur. Met Volvo V60 Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een aantrekkelijke prijs.

Volvo XC60

De Volvo XC60 is een ruime gezinsauto met het uiterlijk en gebruiksgemak van een SUV. De Volvo XC60 is een mid-sized SUV. Wie groter wil, kiest de XC90. Wie kleiner zoekt kiest de XC40.  De Volvo XC60 heeft comfortabele rijeigenschappen en is uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen. Als het om veiligheid gaat, levert Volvo alles wat de concurrentie biedt, maar gaat daarbij steeds net een stapje verder. 

Hoge modellen zijn momenteel erg populair in Nederland. De XC60 profiteert hier ook van. Volvo XC60 Private Lease is  misschien wel de voordeligste manier om in een grote luxe hoge auto te rijden. 

Model 3

Snel, betaalbaar en volledig elektrisch, dat is de Tesla Model 3 in een notendop. De Tesla Model 3 is op de markt gebracht om een breder publiek te benaderen voor elektrisch rijden. Als je kijkt naar het Tesla Model 3 Private Lease aanbod, dan je ook dat de auto’s tegen al tegen aantrekkijk maandbedrag worden aangeboden.

De Model 3 heeft een zeer sportieve uitstraling en heeft een actieradius waarmee je een relatief grote afstand kunt afleggen. De auto heeft een stijlvolle maar minimalistische inrichting. Dit komt doordat je voornamelijk het grote scherm op het dashboard gebruikt om de auto te bedienen.

Volvo

Volvo Car Corporation werd in 1926 opgericht als onderdeel van een kogellagerfabrikant. Het eerste model (de ÖV4) verscheen in 1927. Door de jaren heen ontwikkelde Volvo zich tot een autoproducent die ‘familie’ en ‘veiligheid’ als kernwaarden had.

Volvo was één van de eerste automerken die airbags en ABS in haar modellen toepaste. Een belangrijke innovatie kwam in 1959, met de introductie van de driepuntsgordel.

Door de jaren heen werd de stationwagen steeds belangrijker in het aanbod. Eerst met de Amazon, later de 240, de 740 en 940. In 1991 introduceerde Volvo de succesvolle 850 die zowel als sedan als stationwagon populair werd. Ook opvolger V70 deed het goed, maar het echte succes van de jaren ’90 leek achter de rug.

In 2008 zocht Ford een overnamekandidaat voor Volvo Cars. De Chinese autoproducent Geely laten weten interesse te hebben in de overname van het Zweedse automerk. In augustus 2010 werd de daadwerkelijke overname door Geely geëffectueerd. Het bedrijf betaalde slechts 1,8 miljard dollar voor Volvo.

Private Lease

Volvo modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Volvo Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.