Ivomal
Image default
Auto's en Motoren

Elektrische auto’s

Volkswagen is vlak voor het einde van het jaar met de nieuwe ID.3 gekomen. Ook de ID.4 is inmiddels al uit. Deze auto’s kunnen weer worden toegevoegd aan de hoop met elektrische auto’s. Deze hoop wordt steeds maar groter en groter. Toch zijn we nog niet zo ver dat iedereen in een elektrische auto rijdt. Iets wat misschien wel de toekomst gaat zijn. Toch ben ik van mening dat we waterstof als bron van energie niet moeten uitvlakken. Het kan ook best zijn dat er een hybride variant komt die op waterstof en elektriciteit rijdt. Natuurlijk is het ook mogelijk dat het gewoon volledig elektrische auto’s en volledige waterstof auto’s worden. Wat het uiteindelijk zal worden zal de toekomst ons uitwijzen.

Een elektrische occasion kopen door geld te lenen

De elektrische auto’s die op dit moment verkrijgbaar zijn zijn niet bepaald goedkoop. Een goede ontwikkeling is wel dat er steeds meer auto’s worden toegevoegd. Dit zal er uiteindelijk voor zorgen dat de prijs van de auto’s zal zakken. Toch zijn we nog niet zo ver. Dus moet er worden gekeken naar alternatieven. Zijn die er? Jazeker! Zo zijn er toch al wat elektrische occasions op de markt. Vaak zijn dit auto’s die na een zakelijke lease periode terug op de markt komen. Deze zijn erg interessant. Want we zien bijvoorbeeld dat deze goed worden onderhouden door het leasebedrijf. Het is dus erg interessant. Toch kan het zo zijn dat deze prijs ook nog aan de dure kant is. Je kunt er dan voor kiezen om geld te lenen. Via geld lenen voor zo’n tweedehands auto kun je dan toch al de transitie maken naar de volgende fase. De fase waarin we energieneutraal ons zullen gaan vervoeren.

De laadpaal

Een struikelblok voor mensen zijn de laadpalen. Deze zijn er namelijk in vele verschillende soorten. Daarbij komt ook nog eens dat niet elke laadpaal geschikt is voor elke auto. Het is dus belangrijk dat je van te voren goed kijkt naar welke stekker er past op de auto. Zo heb je bijvoorbeeld al een verschil tussen laden en snel laden. Voor mensen die grote afstanden afleggen is het handig om snel te kunnen laden. Een auto en laadpaal met de mogelijkheid tot snel laden biedt dan uitkomst. Als laatste is het ook van belang om te kijken waar je de lader plaatst. Niet elke auto heeft het laadpunt namelijk op dezelfde plek. Houd hier dus rekening mee

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/