Ivomal
Image default
Auto's en Motoren

Gehandicaptenvervoer

Gehandicaptenvervoer

Het is geen “one size fits all”-aanpak.

In onze huidige samenleving worden mensen vaak in een hokje geplaatst en hoeven we ons alleen maar aan te passen en erbij te horen. In werkelijkheid is dit echter niet altijd even comfortabel, zo is het als gehandicapte bijvoorbeeld niet altijd mogelijk om gebruik te maken van normaal vervoer, vervoer dat niet is aangepast aan de noodzakelijke behoeften. Gelukkig kunnen bij Mobility4all voertuigen worden omgebouwd naar de klant en dus ook naar het formaat van een gehandicapte bestuurder of passagier. Bij Mobility4all leveren ze de nodige inspanningen om de perfecte oplossing te bieden. U kunt bij hen een auto huren, kopen of huren. Naast het aanbod op hun website hebben ze ook een assortiment gebruikte voertuigen voor je klaar staan, die je ook kunt kopen, huren of leasen. Het assortiment omvat zowel kleine als grote voertuigen, die verhuurd, geleasd of verkocht kunnen worden.

 

Mobility4all: vervoer voor gehandicapten

Dankzij hun 60 jaar ervaring in het vervoer van gehandicapten, weten ze precies hoe ze de perfecte oplossing voor een gehandicapte kunnen bieden. Passagiersbusjes van alle merken kunnen worden aangepast om alle nodige voorzieningen te bieden om gehandicapten adequaat te vervoeren. Voor elke handicap is er een oplossing.

Breng uw voertuig naar Mobility4all en zij passen het aan uw wensen aan, zodat u zorgeloos aan uw reis kunt beginnen.

Mobility4all is een zeer betrokken bedrijf, zeer betrokken bij haar doelgroep, dus als u vragen heeft over een voertuigombouw of andere vragen over gehandicaptenvervoer staan ​​zij zeker open om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. U kunt ze per e-mail of telefoon bereiken en zij beantwoorden graag uw dringende vragen over gehandicaptenvervoer. Consultaties kunnen ook vrijblijvend ingepland worden, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden en de Mobility4you service.

Zij vinden een goede service van het grootste belang. Wekelijks informeren zij klanten over hun tevredenheid op verschillende aspecten, zodat ze daar rekening mee houden en eraan blijven werken om hen een steeds betere service te bieden.

Mobility4all is gevestigd in de gemeente Holsbeek, nabij Leuven.

 

Het gehandicaptenvervoer is nog niet helemaal ingeburgerd, al is het wel belangrijk dat iedereen tijdens een reis of een langere reis van goed comfort kan genieten. Zeker, er moet meer aandacht komen voor het vervoer van gehandicapten. Gelukkig biedt Mobility4all een uitzonderlijke service en een uitzonderlijk aanbod, zodat elke mindervalide kan genieten van goed comfort.

https://www.mobility4all.be/