Ivomal
Image default
Woning en Tuin

Hier heb je veel keuze uit douchetegels

Is je badkamer wel aan een opknapbeurt toe? Of ga je verhuizen en laat je de badkamer dus helemaal vernieuwen? Ga voor de douchetegels dan langs bij Tegeloutlet. Zij hebben een ruim assortiment met onder andere douchetegels. En kies je voor moderne betontegels of hou je van een romantische, klassieke stijl? Hoe jouw interieur er ook uitziet, bij Tegeloutlet helpen ze je op een uitstekende manier. Zo adviseren ze je niet alleen over wandtegels, maar ook over tegels voor op de vloer. In de verschillende winkels van Tegeloutlet vindt je een ruim aanbod aan allerlei tegels. Bezoek daarom de showrooms in Aartselaar, Antwerpen, Asse, Gent of Lokeren. Bezoek de dichtstbijzijnde winkel en ontdek het ruime aanbod.

De medewerkers in de winkel helpen je graag

Wil je je badkamer vernieuwen, maar weet je nog niet hoe je nieuwe badkamer eruit moet komen te zien? Je vindt in de winkels van Tegeloutlet in ieder geval voldoende inspiratie. Weet je nog niet welke tegels in welke kleuren je moet kiezen? De experts in de winkel denken graag met je mee, waarna ze je uitstekend advies geven. Hierbij houdt men uiteraard rekening met je persoonlijke voorkeuren. Zo worden de juiste douchetegels aangebracht op de muren van je nieuwe badkamer.

Laat de tegels aanbrengen door vakmannen

Je kunt niet alleen bij Tegeloutlet terecht voor een ruim aanbod aan tegels. Als je nieuwe tegels hebt uitgezocht, kun je ze namelijk ook laten plaatsen. De ervaren tegelzetters van Tegeloutlet komen dan bij jou thuis de tegels vakkundig plaatsen. Zo wordt het renoveren van je badkamer een stukje makkelijker. Dat is wel zo eenvoudig. Bezoek daarom vandaag nog één van de winkels van Tegeloutlet, en kies daar één van de mooiste soorten tegels uit. Maak daarna een afspraak om de tegels te laten plaatsen. Zo geef jij je badkamer een compleet nieuwe uitstraling.