Ivomal
Image default
Banen en opleidingen

Adjunct Productieverantwoordelijke

Adjunct Productieverantwoordelijke Nacht

Jouw rol

Als plaatsvervangend productiemanager (avond) moet je overleggen met de productiemanager om het productieproces en de operationele activiteiten op de site van Gent Brugge te organiseren, op te volgen en te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor de normale werking van het nachtploegteam Tijdens de nachtploeg leid je zo’n 20 medewerkers en hun aanvoerder.

Met de teammanager werk je plannen uit en bewaak je het productieproces, de werkkwaliteit, veiligheid, bestellingen en netheid, onderhoud en personeelszaken.

Voor personeel moet u nauw overleggen met de productiemanager en de afdeling personeelszaken.

Tijdens je dienst beheer je de fabriek in Gent Brug als een goede familie, voer je analyses en steekproeven uit om operaties, productie- en organisatieprocessen te optimaliseren en uiteindelijk het rendement te optimaliseren.

Je bent de “rechterhand” van de productiemanager, dus je bent zowel een team als een voice board voor het management.

U bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit en de toepassing van HACCP-normen. Hiervoor moet je contact houden met de kwaliteitsmanager. Je ziet potentiële verbeteringen en probeert deze doelen te bereiken door middel van verbeterplannen en procesgerichte methoden.

Je hebt de gestelde doelen behaald op het gebied van productie, kwalitatieve levering van producten en tijdige levering in de winkel.

Je houdt toezicht op de toepassing van arbeidswetten en alle interne afspraken binnen de organisatie.

Je ondersteunt en begeleidt de dagelijkse problemen van de teamleider. Je begeleidt hen in hun inspanningen om resultaten te behalen en medewerkers te managen.

Aan het einde van de nachtploeg en het begin van de witte ploeg verzorg je dagelijks teamoverleg / transfer. Elke week overleg je met alle teamleiders van het product en zorg je ook voor de kwaliteit.

Meedoen met de bakkerij van morgen?

Het belangrijkste is dat je zelfstandig verantwoordelijkheid wilt nemen in een levendige KMO. Je staat graag stil en hebt de motivatie om hard te werken voor de algehele uitbouw van de organisatie.

Je hebt een bachelordiploma of hebt tegelijkertijd een gelijkwaardige ervaring opgebouwd.

Je hebt ervaring in de voedingsindustrie en kan bakker zijn in de functie van bakker.

Je hebt ervaring in een operationele organisatie die elke dag aan deadlines en verwachtingen moet voldoen.

Je werkt graag in een specifiek deel van de branche. Verse producten trekken je aan.

U kunt niet alleen technisch snel de status van transacties begrijpen, maar u kunt ook pragmatisch leiderschap bieden. Je staat tussen de mensen, volgt ze op en beheert ze.

Je kunt het goed coördineren, aanpassen en implementeren. Je beantwoordt verschillende vragen, lost het probleem direct op en streeft naar structurele verbeteringen om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Je bent een capabele personeelsmanager met ruime ervaring in het coachen en managen van een groep arbeiders.

Je bent bekend met het uitleggen van eisen en bestellingen. Je introduceert KPI’s in de productieomgeving en volgt ze op, voert kwaliteitscontroles uit en werkt samen met productiemanagers om beslissingen te nemen die de effectiviteit en efficiëntie verder kunnen verbeteren.

Je bent daadkrachtig, respectvol, eerlijk, resultaatgericht, overtuigend en zeer communicatief.

Je toont commitment, werkt hard samen met andere afdelingen en winkels en bent oplossingsgericht.

Je spreekt vloeiend Nederlands, bij voorkeur Frans en Engels.

Daar kunt u op rekenen

Je komt terecht in een onbelemmerde cultuur waar je een belangrijke invloed kunt uitoefenen. U kunt uw stempel drukken op uw functie en mee bouwen aan een ambitieus Vlaams bedrijf om werkzekerheid te bieden.

Kansen om lokaal te werken, maar met de nodige uitdagingen en diversiteit.

Geef gerichte training bij het opstarten en bied langdurige ondersteuning en begeleiding door de hele functie.

Fulltime werken met een onbepaalde duur contract.

Nachtarbeid wordt afgewisseld met weekendarbeid (1 weekend tot 2 werk, vrijdag + zaterdagavond), tijdens de doordeweekse pauze wordt compensatie geboden en wordt een aanvullende financiële compensatie verstrekt.

Het aantrekkelijke en complete beloningspakket weerspiegelt het belang van taken, nachtarbeid en uw rol: hoog salaris en diverse aanvullende juridische voordelen (24 dagen + 12 dagen, ziekenhuisverzekering, maaltijdcoupons, gsm-abonnement, laptop, Nettokostenvergoeding, ecocheque), personeelskortingen, werknemersactiviteiten …).

Een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf.

https://www.jobinhoreca.com/job/q/bakkerij.html