Ivomal
Image default
Aanbiedingen

Autogames onderweg

gratis auto verkoop sites

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Eindelijk! Pak je koffer in en zet je auto erin, zodat je op elk moment kunt reizen. Je zult nog een paar uur onderweg zijn voordat je je bestemming bereikt. Kinderen kalm houden is niet altijd gemakkelijk. Met deze autogames kun je de kinderen een tijdje bezig houden en kun je zelf genieten van een rustige reis. Met behulp van tablets, films, reisbordspellen en boeken kun je je kinderen vermaken, maar deze gadgets zullen snel saai worden. In feite heb je al deze dingen niet nodig om kinderen te vermaken. Deze 5 autogames hebben niets nodig.

Dierlijke slang

Wat? De eerste speler verwijst naar het dier en daarna moet de tweede speler genoemd worden naar het dier dat begint met de laatste letter van het eerste dier. Vervolgens benoemt de volgende speler het dier met de laatste letter van het tweede dier, enzovoort. De eerste speler begint bijvoorbeeld met “vis”. Vervolgens gebruikt de tweede speler –s om een ​​dier te roepen, zoals “slang”. Vervolgens moet de derde speler een dier met –g vinden, zoals “grondeekhoorn”. Degenen die geen namen meer kunnen voorstellen, zullen zich terugtrekken.

Voor wie? Voor kinderen met basisonderwijs.

Varianten: slangen met plaatsnamen, beroemdheden, …

Voeg kruiden toe! Reist u met oudere kinderen, is het spel een beetje simpel? Door extra regels te maken, wordt het spel uitdagender. U kunt de tijdslimiet instellen op 10 seconden of u kunt een categorie definiëren, zoals dierenslangen met alleen vogels.

Gele auto!

Wat? Geel is een kleur die niet vaak voorkomt in het verkeer. In dit spel roep je “Gele auto!” Als je een gele auto voorbij ziet rijden. De gele auto die het meeste heeft gezien, wint de race. Je kunt natuurlijk ook andere kleurenauto’s gebruiken om games te spelen.

Voor wie? Geschikt voor alle leeftijden.

Varianten: Elke speler kiest opvallende kleuren, zoals rood en groen. Wie wint de race met de auto met de meeste van zijn kleuren.

Voeg kruiden toe! Schrijf het kenteken van de gevonden auto op. Als alle spelers een gelijk aantal auto’s vinden, voeg dan de nummers op het kenteken toe. De persoon met de meeste mensen wint.

Ik ben onderweg en …

wat? Het spel begint altijd met de zin “Ik ben onderweg en neem me …”. De eerste persoon voert een woord in, bijvoorbeeld: “Ik ga reizen en breng me: schoenen”. De tweede speler herhaalt de zin en voegt een nieuw item toe, zoals ‘Ik ga reizen en meenemen: schoenen en een boek’. De volgende speler herhaalt de zin opnieuw en voegt een ander voorwerp toe. De lijst met objecten wordt langer. Het eerste object dat het object is vergeten, wordt weggegooid.

Voor wie? Voor kinderen met basisonderwijs.

Transform: Extra regels maken het spel uitdagender. Voer bijvoorbeeld een regel in dat het object moet beginnen met de eerste letter van uw naam: Tim kan zeggen: “Ik reis en draag een trui.” Maar niet “Ik reis en draag: schoenen.”

Voeg kruiden toe! Formuleer regels, maar leg het voorlopig niet uit. Laat spelers zelf de extra regels ontdekken. Spelers die onjuist antwoorden, kunnen mogelijk geen items bij zich hebben, maar moeten wachten om zich om te draaien. Bijvoorbeeld: Tim mag een trui meenemen, maar geen schoenen. Alleen als iedereen de extra regels kent, is het spel afgelopen.

Verkeersbord bingo

Wat? Maak een tijdschema met de verschillende verkeersborden waarnaar uw kind moet zoeken. Wie als eerste alle verkeersborden vindt, wint het spel.

Voor wie? Geschikt voor alle leeftijden.

Varianten: Je kunt ook de internationale nummerplaat, verschillende transportmodi gebruiken of dieren en planten in het bosgebied rijden om het spel te spelen.

Voeg kruiden toe! In daadwerkelijke bingospellen zijn er verschillende niveaus: de volledige regel is “bingo”, zoals een volledige kaart. U kunt dit principe ook integreren in bingospellen met verkeersborden. Plaats hiervoor verkeersborden op verschillende locaties in elk plan.

Wie ben ik?

wat? Een van de spelers herinnert zich een persoon of een object. Volgende spelers moeten raden welke persoon of welk voorwerp. Elk van hen kan tien ja of nee-vragen stellen. Als de speler na tien vragen niet heeft geraden wie de eerste speler is of welk personage, dan wint die persoon. De speler die het object of de persoon het eerst raadt, kan iets overwegen in de volgende ronde.

Voor wie? Geschikt voor alle leeftijden.

Varianten: Waar ben ik? -Met plaatsnaam en land / regio.

Voeg kruiden toe! Ik ben het ermee eens dat je alleen objecten en mensen in de auto kunt zijn. Welke autogames speel je op weg naar het resort?

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/occasie-auto-kopen/