Ivomal
Image default
Dienstverlening

Rijd langer met uw auto dankzij een periodiek onderhoud

Hoe meer u met uw auto rijdt, hoe meer er verschillende onderdelen slijtage ondervinden. Dat is uiteraard volkomen normaal. Ongeacht het merk of type van auto waar u mee rijdt; uw voertuig is altijd gebaat bij een regelmatig onderhoud. Waar kunt u dat beter laten uitvoeren dan bij een ervaren en deskundige specialist in dit vakgebied? Wees daarom welkom bij Autocenter Meeus in Mol om een onderhoud aan uw auto uit te laten voeren. Zij beschikken over vakkundig personeel dat dit probleemloos voor u verwezenlijkt, waarna u met een fijne en veilige auto terug rondrijdt.

Hoe verloopt een onderhoud?

Het is vrijwel onmogelijk om tijdens een onderhoud even naar een auto te kijken en te zien wat er allemaal aan vervanging of verzorging toe is. Daarom maken ze bij Autocenter Meeus gebruik van testen om de aparte bestanddelen van het voertuig te testen. Ze letten hierbij op zeventig verschillende punten die essentieel zijn om te spreken van een kwalitatief goede wagen. Als bij die testen blijkt dat een bepaald onderdeel niet naar behoren functioneert, kan men gericht ingrijpen en desbetreffend onderdeel behandelen of, indien nodig, vervangen. Door deze kleinere ingrepen bespaart u op lange termijn heel wat kosten. Zo vermijdt u een plotse malfunctie in het systeem van uw auto, die u hoogstwaarschijnlijk meer zal kosten dan wanneer u op tijd had ingegrepen. Daarnaast verlengt u ook de levensduur van uw auto.

Vraag naar de andere diensten

Naast een onderhoud aan uw auto verlenen ze bij Autocenter Meeus te Mol ook andere diensten. Zo staan hun techniekers eveneens klaar om u te helpen bij een acute schade aan uw voertuig. Wanneer u een nieuwe auto zoekt, bieden zij als officiële Hyundai verdeler een breed aanbod aan mogelijkheden. Deze autogarage is hét adres waar u moet zijn voor alles met betrekking tot auto’s. Neem daarom zeker contact op met de medewerkers van deze onderneming om een afspraak in te plannen voor een onderhoud aan uw auto.

https://autocentermeeus.be/