Ivomal
Image default
Hobby en vrije tijd

Werk samen met je team en ontsnap uit deze escape game

Hebben jij en je vrienden alle films in de bioscoop gezien en ben je met je gezin uitgekeken op de restaurants in de buurt? Ga dan voor een spannend avondje uit en kies voor een uitdagende escape game. Als je beslist om een escape game te doen, dan sta je voor een avond vol puzzels en mysteries! Bij De Gouden Kooi in Mechelen kun je je samen met je groepsleden laten opsluiten in een mysterieuze kamer. Jullie krijgen één uur de tijd om een reeks interessante en gevarieerde puzzels op te lossen. Het is van groot belang dat jullie inventief zijn, goed samenwerken en communiceren met elkaar. Anders geraken jullie er nooit uit…

Vier mysterieuze kamers

Deze escape game heeft vier verschillende en mysterieuze kamers. Je beleeft in elke kamer een apart verhaal en je voelt je voor even het belangrijkste karakter uit een spannende film. Of jullie al dan niet op tijd uit de kamer geraken, ligt volledig in jullie handen. Werk dus goed samen en laat je vindingrijkheid spreken! In De schat van Kalakmul ben je een schattenjager die een beruchte Maya schat moet zien te bemachtigen. In Cabin in the woods ben je een detective die een groepje verdwenen kinderen moet terugvinden. Kan jij dit mysterie oplossen? Deze twee kamers zijn geschikt voor drie tot en met zes spelers. In De meesterdief van Mechelen kruip je in de huid van een meesterdief die de kluis van een miljonair probeert te kraken. Kun jij onder de radar van de politie blijven? Lost in space is een spel dat zich afspeelt in 2466. Je bent een ruimtereiziger die op verkenning moet op een onbekende planeet. Durf jij dit aan? En geraak je terug thuis? Deze twee escape games zijn voor twee tot en met zes spelers.

Sla de handen in elkaar tijdens deze groepsactiviteit

Ben je op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit of wil je eens iets anders doen dan dat klassieke avondje uit? Dan is deze spannende escape game waar je de handen in elkaar moet slaan echt iets voor jullie! Ga de uitdaging aan en reserveer jouw favoriete kamer bij de medewerkers van De Gouden Kooi in Mechelen. Je kunt ook online een kamer boeken door het boekingssysteem te gebruiken. Zijn jullie het nog niet eens over een datum? Maak dan gebruik van de handige datumprikker. Nu rest jullie enkel nog te ontsnappen uit deze coole escape game.

https://degoudenkooi.be/