Ivomal
Image default
Woning en Tuin

Met een beste matras voor lage rugpijn een betere nachtrust

Na een nachtje slapen wilt u lekker fris en uitgerust wakker worden. Soms is dat niet het geval. Met een stijve nek of rugklachten uit uw bed komen zorgt ervoor dat u de dag niet goed begint. Wanneer dit vaak voorkomt, moet u zeker eens kijken naar de kwaliteit van uw bed. De gehele samenstelling van materialen moet namelijk optimaal zijn om van een voortreffelijke nachtrust te genieten. Denk hierbij aan de lattenbodem, het hoofdkussen, het linnengoed, maar zeker de matras. Om over de beste matras voor lage rugpijn te beschikken, kunt u het best eens langsgaan bij Dormex te Wuustwezel in de provincie Antwerpen. Daar kiezen ze graag samen met u de ideale matras uit.

Merken met de beste kwaliteit

Bij Dormex te Wuustwezel in de provincie Antwerpen beschikken ze over kwalitatieve merken. Daarbij staat Simmons op de voorgrond, een naam die kiné-fysiotherapeutische erkenning geniet. De matrassen bestaan namelijk uit vele verschillende lagen die elk een specifieke functie uitvoeren. De beste matras voor lage rugpijn zorgt dan ook dat uw ruggengraat en nek de ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Met een rechte houding in bed liggen, ontlast uw wervelkolom en biedt uw spieren het optimale comfort. Daarover geven de medewerkers van Dormex u graag meer informatie en samen met u doorspitten ze het assortiment, op zoek naar de beste optie.

Contacteer hen of ga langs bij de winkel

Zou u graag de beste matras voor lage rugpijn willen kopen? Dan moet u zeker bij Dormex zijn. Breng een bezoek aan hun showroom en ontdek de rijkdom aan mogelijkheden die zij aanbieden. Omdat de ideale matras verschilt per persoon, helpen de medewerkers u met paramedisch advies en zorgen ze ervoor dat u met het juiste type naar huis gaat. Daarnaast kunt u ook altijd telefonisch bij hen terecht met uw vragen of opmerkingen.

https://dormex.be/