Ivomal
Image default
Eten en drinken

Verwen uw gasten tijdens een speciale gelegenheid met een frituur aan huis

Wanneer u bij u thuis gasten ontvangt tijdens een speciale gelegenheid, dan zorgt u er steeds voor dat uw gasten voorzien zijn van lekker eten en drinken. Vaak gaat hier wel een hele voorbereiding aan vooraf en spendeert u heel wat uren in de keuken. Wilt u dit een keer anders en bent u op zoek naar een speciaal maar lekker initiatief? Bij Friet & Co kunt u een mobiele frituur huren die bij u aal aan huis komt om u en uw gasten van heerlijke frietjes te voorzien. Uw gasten zullen in de wolken zijn als ze een mobiele frituur van deze professional uw oprit op zien rijden. Deze expert levert al reeds 15 jaar luxe frituurwagen aan huis in heel België en Nederland. Ook zorgen de deskundige medewerkers  al voor meer dan honderden geslaagde frietevents per jaar.

Smullen van de Belgische trots uit deze mobiele frituur aan huis

Als u kiest voor een mobiele frituur, dan kunt u kiezen uit drie verschillende formules. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen menu samen te stellen. Waarvoor u ook kiest, deze frituur aan huis heeft een ruim assortiment aan heerlijke snacks en échte Belgische frieten. De service duurt twee uur en bij elke formule is alles à volonté; iedereen kan dus zijn of haar buikje rond eten. Bij deze mobiele frituur rekent u op een goede prijs-kwaliteitverhouding en een vlotte en professionele bediening; uiteraard altijd met een glimlach.

Reserveer tijdig een mobiele frituur

Bent u helemaal overtuigd en wenst u voor uw volgende familiefeest of een andere speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of communie, ook een mobiele frituur aan huis van deze expert? Neem dan meteen contact op met de enthousiaste medewerkers van Friet & Co en reserveer snel een mobiele frituur met bijhorend personeel voor de datum die u in gedachten heeft. Dit concept wordt steeds populairder, het is dus aangeraden om tijdig te reserveren! Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen over een frituur aan huis? Neem dan telefonisch contact op met deze frietspecialist of vul het contactformulier op de website in. U wordt zo snel mogelijk verder geholpen.