Ivomal
Image default
Aanbiedingen

3 redenen waarom een game laptop een betere aanschaf is dan een handheld game console

Gamen, wie is er niet dol op?! Een potje Candy Crush is voor veel mensen dé ideale manier om de tijd te verdrijven. Deze groep mensen behoort over het algemeen tot de categorie ‘casual gamers’: mensen die zo nu en dan een spelletje spelen, bijvoorbeeld om verveling tegen te gaan. In de meeste gevallen volstaat een smartphone dan al prima. Hardcore gamers, daarentegen, willen uiteraard wel een iets betere game ervaring. Zij schaffen vaak een game pc of console voor thuis aan en/of een handheld game console of game laptop voor onderweg. Voor het onderweg kunnen gamen verkiezen velen van hen hierbij een game laptop boven een handheld game console. Maar waarom eigenlijk? Dat lees je hieronder. 

 

Een game laptop is veel krachtiger

 

Handheld game consoles zijn kleine, compacte en lichte spelcomputers die met gemak voor langere tijd op een comfortabele manier in de hand gehouden kunnen worden. Vanwege dit formaat zijn ook de onderdelen die in een handheld game console te vinden zijn erg klein. Daarnaast zijn deze onderdelen vaak ook nog eens een stuk minder krachtig dan die van een volwaardige game laptop. Je zult hierdoor merken dat games soepeler draaien op een game laptop en dat ze er grafisch veel beter uitzien. Dit komt dus puur en alleen omdat een game laptop veel krachtiger is.

 

Het aanbod aan games is bijna eindeloos

 

Wil je toegang hebben tot een bijna eindeloze collectie aan games? Kies dan voor een game laptop, want het aanbod aan games op handheld game consoles is vrij beperkt. Vooral wanneer een handheld game console pas gelanceerd is, heb je vaak slechts de keuze uit een handjevol games. Deze games moeten dan ook net jouw smaak zijn. Met een game laptop hoef je hier niet bang voor te zijn. Het aanbod wordt immers continu uitgebreid!

 

Op een game laptop kun je ook films kijken, foto’s bewerken, et cetera

 

Op een handheld game console kun je gamen en that’s it. Op een game laptop, daarentegen, kun je zoveel meer. Je kunt er onder andere films en YouTube filmpjes op kijken. Daarnaast is een game laptop, net zoals een normale laptop, ook zeer geschikt voor het bewerken van foto’s, het maken van documenten, en ga zo maar door. Een ware allrounder dus!


https://azerty.nl/