Ivomal
Image default
Aanbiedingen

Rookvrij met deze handige tips

Rookvrij met deze handige tips

Stoppen met roken is zwaar, vooral als je al een hele lange tijd rookt. Mensen die willen stoppen vinden het een enorme uitdaging. We merken dat er verschillende methodes zijn die tot succes kunnen leiden. Als jij ook graag wilt stoppen, dan is deze blog echt iets voor jou. Wij hebben namelijk wat handige tips voor je op een rijtje gezet. Wie weet heb jij hiermee binnen de kortste keren succes.

 

Kauwgom kauwen

Er wordt vaak gezegd dat mensen die stoppen, snel verveling ondervinden en de behoefte of drang hebben hun mond bezig te houden. Als jou dit ook al is opgevallen, dan zou je kunnen proberen of het helpt in zulke situaties kauwgom te kauwen. In feite hou je je brein voor de gek. Wel is het een slimme keuze om bijvoorbeeld suikervrije kauwgom te kauwen, zodat je tanden gezond blijven. Het is ook niet aan te raden om in zulke momenten te snoepen en snacken, omdat je hiervan snel aan zult komen. Immers verandert ook je stofwisseling, wanneer je stopt met roken

 

E-sigaret

Het is ook mogelijk om over te stappen naar het roken van een E-sigaret. Weliswaar rook je dan nog steeds, maar het biedt het voordeel dat je de hoeveelheid nicotine langzaam kunt verminderen. Zo kan je lichaam er langzaam aan wennen dat je stopt met roken. Wil jij de E-sigaret methode eens uitproberen? Check dan snel even de webshop van Mr Joy en vindt de E-sigaret die bij jou past. Je kunt je uiteraard uitgebreid laten adviseren door een van de medewerkers.

 

Nicotinepleisters

Er zijn natuurlijk ook mensen die meteen moeten stoppen, omwille van de gezondheid. In dat geval kunnen nicotinepleisters helpen, als snel resultaten geboekt moeten worden. Vooral mensen die al een lange tijd roken, kunnen met deze speciale pleisters misschien eenvoudiger stoppen. Je lichaam kan de nicotine daardoor langzaam afbouwen.

 

Een app op je smartphone

Tegenwoordig is er voor vrijwel alles wel een app te vinden. Een reminder om genoeg te drinken, een digitaal boodschappenlijstje en ga zo maar door. Wist je dat er ook apps bestaan die het stoppen met roken eenvoudiger proberen te maken? Je ziet hier bijvoorbeeld dagelijks welke veranderingen jouw lichaam doormaakt zoals de revalidatie van je longen, van je huid en dat je door het stoppen veel ouder kunt worden. Ook zie je hoeveel geld je uiteindelijk spaart door de sigaretten die je niet meer rookt. Het doel hiervan is jouw doorzettingsvermogen verder te stimuleren.

 

https://www.mr-joy.be/