Ivomal
Image default
Winkelen

Mijn werkoutfit is het visitekaartje

In de branche waar ik in werk is het belangrijk om er representatief uit te zien. Ik werk voor een ICT bedrijf die voor verschillende bedrijven inzetbaar is. Naast het technische gedeelte zoals computer vragen, zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van een speciale manier van marketing. 

Klanten ontvangen

Mijn taak is om de klanten te ontvangen en te informeren over de gang van zaken. Zowel nieuwe als huidige klanten worden door mij vriendelijk te woord gestaan. Het is dan ook wel duidelijk dat ik het visitekaartje ben van het bedrijf. Daarom let ik er extra op dat mijn kleding wel netjes is en ben ik ook gefocust op de juiste schoenen. Zo ben ik helemaal van van Bommel schoenen. Dit komt eigenlijk omdat deze schoenen modern zijn maar toch altijd netjes staan. Zelf ben ik wel in een voor een gekke kleur tussendoor. De schoenen pas ik dan ook aan op de kleur van mijn overhemd. Een stropdas draag ik niet, dat vindt mijn baas te chique. Mijn kast is inmiddels rijk gevuld met van Bommel schoenen. Ik heb ondertussen meer schoenen dan mijn vrouw.

Meer schoenen dan sokken

In het privéleven vind ik het ook erg belangrijk om er netjes uit te zien. Iedere vrijdag drinken wij een drankje met zo’n 5 stellen. Dit doen we wekelijks bij iemand anders thuis. Al zijn er mensen die nog net niet in een joggingsbroek aankomen, ik vind het zelf fijn om er netjes bij te lopen. Daarom draag ik ook mijn van Bommel schoenen in mijn vrije tijd. Het grappige is dat ik tegenwoordig Floris genoemd wordt door de schoenen, en nee, ik heet geen Floris. De complimenten vind ik vooral erg leuk om te horen, zo kreeg ik laatst de opmerking “Je schoenen maken je outfit wel echt compleet hoor” Dat zijn leuke dingen om te horen toch?!
Overigens heb ik wel sneakers maar die vind ik nog minder fijn lopen dan de van Bommel schoenen. Het voetbed in deze schoenen zorgen voor zoveel comfort. Ik kan er bijwijzen van spreken de hele nacht op dansen en nog heb ik geen vermoeide voeten. Ik kreeg laatst wel een mail van mijn vaste webshop dat er ook van Bommel sneakers zijn, misschien dat ik daar eens naar ga kijken. Als deze schoenen even lekker lopen dan de huidige van Bommel schoenen, dan ben ik verkocht! Al hoewel mijn vrouw vind ik dat ik nu wel genoeg schoenen heb. Maar ach, voor het werk en privéleven zijn schoenen van hoogwaardige kwaliteit en vooral comfortabele schoenen gewoon erg belangrijk.