Ivomal
Image default
Business

Dozenhal in België én in Nederland, grootste assortiment dozen

Bij de Dozenhal, ook in België net als in Nederland, krijg je supersnel de juiste kartonnen dozen! Je kunt kiezen uit een immens grote voorraad van maar liefst 2.500 verschillende formaten. Ze durven zelfs te beweren dat ze het grootste assortiment hebben van Nederland én België. En als dat nog niet genoeg keuze is, kunnen ze zelfs dozen op maat speciaal voor je maken en leveren!

Verschillende soorten dozen bij de Dozenhal

Een groter aanbod van kartonnen dozen vind je dus nergens dan alleen bij de Dozenhal. Een zorgvuldig uitgekozen assortiment direct uit voorraad beschikbaar, allemaal gemaakt van de hoogste kwaliteit karton en bieden daarmee een betaalbare en lichtgewicht verpakkingsoplossing. Of je nu behoefte hebt aan eenwandige kartonnen dozen, dubbelwandige, of dozen voor zwaar gebruik. Ze hebben het allemaal. Zelfs op maat gemaakte dozen is een mogelijkheid, als zelfs dit grote assortiment nog niet toereikend is.

Houd het eenvoudig

Denk bij het ontwerpen van de producten én de dozen vanuit het perspectief van de klant, terwijl ze omringd worden door een grote verscheidenheid aan andere producten. Als ze naar jouw product kijken, wil je niet dat ze de kleine lettertjes moeten lezen en moeten proberen te ontcijferen wat jouw product is of doet. Klanten voelen tegenwoordig steeds meer tijdsdruk, wat betekent dat ze snel een beslissing willen kunnen nemen of een product voor hen geschikt is of niet. Een verpakking die eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk te ontcijferen is, kan de aandacht van de consument op jouw producten vestigen, zodat hij je producten verder kan analyseren en als hij of zij het leuk vindt, is de kans groter dat hij of zij het product koopt. Eenvoud hoeft ook niet saai te zijn, dus het creëren van een aantrekkelijk en toch eenvoudig verpakkingsontwerp kan samenwerken om je klanten aan te trekken zonder ze te overweldigen.

Bedrukte dozen die opvallen

Soms is zo’n grote keuzemogelijkheid wat overweldigend, waardoor het moeilijk kan zijn om de juiste keuze te maken om je producten op te laten vallen. Een van de manieren waarop je de kans hierop kunt vergroten is door slim gebruik te maken van de verpakking. In een fysieke winkel kunnen hierdoor je producten goed onderscheiden worden van die van de concurrenten in het schap. Gelukkig kun je bij de Dozenhal dozen op maat laten maken mét persoonlijke opdruk. Vraag gerust naar de gunstige voorwaarden.