Ivomal
Image default
Winkelen

Online kleding kopen zonder zorgen

Bent u op zoek naar een nieuwe outfit maar heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan en urenlang kledingstukken te passen? Dan is de webshop van Green ICE de oplossing voor al uw vragen. Dit Belgische modelabel staat al sinds de jaren 1950 bekend als een modehuis waar u stijlvolle kledij kan kopen voor een betaalbare prijs. Lees snel verder om meer te ontdekken over dit label waar u eenvoudig online kleding kan kopen.

Ga stijlvol door het leven

Dankzij de halfjaarlijkse collecties van dit modelabel bent u er zeker van dat u steeds kledij koopt die de laatste nieuwe trends volgt. Daarbovenop zorgen zij ervoor dat hun kledij bij iedereen prachtig staat. Een zomerkleedje van Green ICE staat bijvoorbeeld even mooi bij een zandloperfiguur met grote maten als een peerfiguur met maatje 34. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of de kledij u wel mooi zal staan. Is er toch een probleem, dan geniet u van een eenvoudige retourprocedure. Maar dat gaat zeker niet nodig zijn wanneer u online kleding beslist te kopen bij dit modelabel! Zij gebruiken overigens enkel kwaliteitsvolle materialen die lang zullen meegaan. U kan uw nieuwe zomerkleedje in grote maten dus elke dag dragen en wassen zonder schrik te hebben dat het zal krimpen of opwollen. Dat is toch ideaal?! Dankzij hun uitgebreide en gevarieerde assortiment vol printjes en effen kledij, heerlijk warme winterkledij en frisse zomerkledij, vindt iedereen exact waar zij naar op zoek is.

Neem snel een kijkje

Op hun website kan u de volledige collectie, inclusief uw nieuwe zomerkleedje in grote maten, raadplegen. U kan eenvoudig in hun webshop de kleding die u wenst te kopen online bestellen en aan huis laten leveren. Heeft u nog vragen over hun producten of wacht u al even op uw levering? Neem dan gerust contact met hen op via de contactgegevens op de website.