Ivomal
Image default
Management

MBA in Projectmanagement Programmaoverzicht

MBA in Projectmanagement Programmaoverzicht

Voldoe aan de groeiende vraag naar projectleiders en koppel je MBA met een projectmanagementconcentratie met de Master of Business Administration in Project Management van Southern New Hampshire University. Leer wat er nodig is om een project van begin tot eind te plannen, bewaken, meten en aan te passen, en verdien een MBA die precies in je leven past.

 

De taak van een projectmanager is om projecten en mensen op schema te houden, en het veld van projectmanagement groeit naarmate meer bedrijven overgaan op projectteamgebaseerde bedrijfsmodellen. Onze MBA draait om het begrijpen en optimaliseren van de functies van een bedrijf. De project management MBA bouwt een sterke basis van managementvaardigheden, en u kunt deze vaardigheden toepassen op leidinggevende functies in een verscheidenheid van industrieën, waaronder de bouw, gezondheidszorg, IT-ontwikkeling, productie en nog veel meer.

 

Studenten die QSO-645: Project Management voor Project Management Professional (PMP)® Certificering cursus als onderdeel van hun concentratie kan voldoen aan de educatieve eis van het PMP-examen. Deze industrie-erkende geloofsbrief toont bewezen project management vaardigheden en kan helpen stimuleren carrièregroei en verdienpotentieel.

 

Leer hoe je:

 

Analyseer kwantitatieve en kwalitatieve gegevens om projectmanagement besluitvorming te informeren

Aanpasbare strategieën voor verschillende projecten ontwikkelt en bevordert

Leren om organisaties en hun praktijken voortdurend te verbeteren

leiding te geven aan en samen te werken met een verscheidenheid aan belangrijke belanghebbenden

Wereldwijd bewuste en cultureel responsieve teams en organisaties te cultiveren

Plannen maken en uitvoeren die de organisatiecultuur verwoorden, op één lijn liggen met ethische en wettelijke normen, en duurzame bedrijfspraktijken bevorderen

Demonstreer kennis in projectmanagement die voortbouwt op de kerncompetenties van bedrijfskunde

SNHU’s MBA in Projectmanagement is een van de meest betaalbare MBA’s in het land en kan in iets meer dan een jaar worden afgerond.

 

Carrière Vooruitzichten

Met een MBA in Project Management online van SNHU, kunt u de vaardigheden en ervaring ontwikkelen die u nodig hebt om te profiteren van de groeiende vraag naar gekwalificeerde projectmanagers.

 

PMI® verwacht dat projectmanagementbanen tot 2027 met meer dan 31% zullen groeien, waardoor er in totaal 22 miljoen nieuwe projectmanagementbanen zullen ontstaan.1 Verdienpotentieel voor projectmanagementmedewerkers is ook sterk – vooral voor werknemers met de PMP-certificering. Uit een PMI-enquête voor 2020 bleek dat PMP-gecertificeerde werknemers 22% meer verdienden dan werknemers zonder certificering.2

 

De project management MBA biedt een unieke mix van project management vaardigheden en brede zakelijke kennis die u kunnen helpen op te vallen in dit groeiende veld.

 

Gina Cravedi met tekst Gina Cravedi “Deze graad bereidt je niet alleen voor op een projectmanagementcertificaat, maar geeft je ook het zakelijk inzicht om die projectvaardigheden in te zetten in elke industrie en elke projectmodelomgeving,” zei Gina Cravedi ’18, directeur marketingactiviteiten van SNHU, een MBA-afgestudeerde en gecertificeerd Project Management Professional (PMP).

 

Projectmanagers kunnen in verschillende bedrijfstakken werken, waaronder:

 

Bouw of techniek

Gezondheidszorg of overheidsinstellingen

Informatietechnologie of productie

Voedselvoorziening en gastvrijheid

Muziek en entertainment

Op al deze gebieden spelen projectmanagers een belangrijke rol in het proces om projecten, organisaties en hele bedrijfstakken vooruit te helpen. Supply chain management, bijvoorbeeld, is afhankelijk van de expertise van projectmanagers om de processen soepel te laten verlopen en de beschikbaarheid van essentiële goederen en diensten te handhaven.

 

Een project management MBA kan u de vaardigheden bijbrengen die nodig zijn om te slagen in een van deze cruciale project management jobs:

 

Programma- of projectmanager: Projectmanagers overzien een project van begin tot eind. Zij zorgen ervoor dat de reikwijdte en doelstellingen van het project op schema liggen. Projectmanagers werken meestal nauw samen met de bedrijfsleiding en kunnen in hun rol worden ondersteund door andere projectmanagementfuncties.

Project risicomanager: Voordat een project begint, is een projectrisicomanager belast met het analyseren van markt- en operationele risico’s. Risicomanagers creëren en communiceren beleid en processen voor risicobeperking voor de werknemers van een project.

Project kosten schatter: Projectkostenschatters verzamelen en analyseren gegevens om de hoeveelheid tijd, geld, materialen en arbeid te schatten die nodig zijn voor een project. Zij zorgen ervoor dat een project op tijd en binnen het budget wordt afgerond.

Project procurement manager: Zodra een budget is vastgesteld, communiceert een projectinkoopmanager met leveranciers om voorraden, apparatuur en servicecontracten te kopen. Procurement managers zoeken de meest kosteneffectieve en kwalitatieve producten voor het betreffende project.

Project kwaliteitsmanager: Het handhaven van de projectkwaliteit van begin tot eind is de taak van een projectkwaliteitsmanager. Kwaliteitsmanagers bewaken de prestaties en resultaten van een project en stellen vast op welke gebieden kwaliteitsverbetering nodig is.

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/