Ivomal
Image default
Bedrijven

Zelf een grafsteen voor een overleden dierbare ontwerpen

Heeft een klant van u onlangs een dierbare verloren? Dan zit hij of zij in een emotionele en turbulente periode. Er moet van alles geregeld worden en daar staat TOWA u graag in bij. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in grafdecoratie. Hier kunt u samen met uw klanten een grafsteen ontwerpen en bewerken zoals de overleden dierbare van de klant dat heeft gewild. De tekst en het materiaal wordt zelf gekozen en daarnaast behoort het kiezen van een afmeting of kleur ook tot de mogelijkheden. De experts gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Op basis hiervan ontstaat een grafsteen precies zoals u dat in gedachte had. Wilt uw klant de overleden dierbare liever cremeren? In het assortiment van TOWA kunt u ook een urn online kopen.

Werkwijze van een grafsteen bewerken

U kunt uw grafsteen bewerken dankzij TOWA. Deze specialist heeft een online tool ontwikkeld die u in staat stelt om eenvoudig een grafsteen te ontwerpen die past bij de wensen van uw klanten. Zo kiest u eerst de juiste afmeting en laat u uw voorkeur weten voor RVS of aluminium. De kleuren in aluminium zijn goud, zilver, brons en zwart. Kiest u voor RVS? Dan geeft u aan of u kiest voor geborsteld RVS of gepolijst RVS. Vervolgens worden er teksten en beelden op de grafstenen geplaatst zoals de klant dat wilt. Er zijn meerdere lettertypes mogelijk. Als laatste geeft de klant goedkeuring voor het eindontwerp en verstuurt u de order naar TOWA.

Eenvoudig uw urn online kopen

Wilt u een urn online kopen? In het assortiment van TOWA vindt u verschillende urnen. Zo vindt u verschillende urnen van glas in de Bubble lijn, Elan-line, Premium A-lijn, Standurst lijn, Memorie lijn en meer. In het assortiment vindt u zelfs diverse asbestemmingen voor dieren. Heeft u onlangs uw huisdier verloren en wilt u een waardige herinnering van uw trouwe vriend thuis? Dan is deze urn wellicht iets voor u. Heeft u een klant die een overleden dierbare wilt begraven? Dan biedt TOWA de mogelijkheid om een grafsteen te bewerken of te ontwerpen. Vraag naar de mogelijkheden als u contact met ze opneemt.